Top lista venčanica za jun 2019.

Jun nam daje pregršt mogućnosti kada je reč o izboru venčanice, zato odmah proverite našu TOP 10 listu venčanica koje će vas ostaviti bez daha!

Kako ste verovatno već navikli u proteklom periodu, i ovog meseca smo samo za vas izdvojili deset različitih venčanica koje smo stavili na već prepoznatljivu ODIVA Wedding Dresses TOP listu. Za slučaj da ne znate o čemu je reč, to je najuža mesečna selekcija venčanica koju vam predlažemo, jer naša celokupna ponuda broji nekoliko stotina veličanstvenih venčanica najrazličitijih krojeva, sačinjenih od drugačijih materijala, sa potpisom najpoznatijih, ekskluzivnih svetskih brendova.

Izbor nije bio nimalo lak, budući da bezbroj prelepih modela otežava odabir, ali, drage mlade, vi to razumete bolje nego iko, zar ne? Odluku o pravoj venčanici nije nimalo lako doneti, složićete se.

Zato smo tu da vam olakšamo ovaj poseban trenutak, onaj kad treba da kažete „da“ svojoj venčanici iz snova, a za koju smo sigurni da vas čeka u našim salonima. Zato vas pozivamo da odmah pregledate našu listu venčanica koju predlažemo za jun mesec i obavezno sačuvate svoje favorite. Kada to uradite, pola posla je već gotovo, dovoljno je još da zakažete svoj termin probe, a mi ćemo se postarati da vam obezbedimo još nekoliko sličnih modela koji stilski odgovaraju vašem predlogu sa naše liste. Top lista venčanica za jun sledi, uživajte!