Top lista venčanica za maj 2019.

Konačno je došlo proleće, maj mesec se nameće kao mesec favorit za venčanja ili za njihovo planiranje, zato ne propustite TOP listu od 10 venčanica koje smo izdvojili za vas!

 

Kako temperature rastu, tako se opcije za stajling povećavaju, a to je slučaj i sa izborom venčanice. Ne morate da brinete da li će vam na dan venčanja biti previše hladno ili vruće, proleće je savršeno doba za venčanje i izbor venčanice bez kompromisa. Bilo da ste ljubitelj modela sa otvorenim izrezom na leđima ili želite da zavodljivo otkrijete ramena ili diskretan dekolte, ODIVA venčanice su tu da ostvare sve vaše želje i zahteve.

Ovog meseca smo s pažnjom odabrali 10 modela kao preporuku iz naše bogate ponude od nekoliko stotina modela kako bismo vam suzili izbor i olakšali odabir venčanice iz snova. Proverite našu listu koju za vas pripremamo svakog meseca i sačuvajte model koji vam se najviše dopada, zatim zakažite termin za prvu probu, a mi ćemo se postarati da izdvojimo još nekoliko sličnih modela za probu dok zajedno ne pronađemo baš onaj model koji će vas oboriti s nogu i u kojem ćete odšetati do oltara. Neka vaša venčanica bude za pamćenje! Ovo je majska top 10 lista venčanica: