O nama

Saloni vencanica ODIVA Wedding Dresses vec 15 godina postavljaju standarde na tržistu vencanica u Srbiji.

Ekskluzivne kolekcije svetskih brendova vencanica koje možete naći u našoj ponudi, jedinstveni marketinški pristup tržistu, ljubaznost i profesionalnost našeg osoblja, naš su zaštitni znak od trenutka osnivanja 2002 godine.

Vizuelni identitet Odive, luksuzan, prijatan i topao enterijer naših salona, izuzetno profesionalno i ljubazno osoblje, pažnja koju posvećujemo svakoj budućoj mladi sa željom da ispunimo sve njene želje kao i naša dostupnost svim našim dragim klijentima putem socijalnih mreža tokom čitavih 24 sata jesu razlog našeg uspešnog postojanja ovih 15 godina.

Posebno bi smo želeli istaći da je specifičan način rada sa našim klijentima naišao na veliko odobravanje i od strane pravnih institucija i građnaskih asocijacija na teritoriji Srbije koji su salone venčanica ODIVA Wedding Dresses naveli kao primer ispravnog i legalnog poslovanja koje apsolutno štiti sva prava naših klijenata.

Kao što smo i pre 15 godina na tržiste Srbije doneli svetski ekskluzivni brend venčanica Cymbeline, tako smo u narednim godinama nastavili u istom duhu. U ovoj godini velikog jubileja za nas, želeli smo da Vama, našim dragim budućim mladama, ponudimo još noviteta sa svetskog tržišta. U našim salonima u ponudi se nalaze zaista ekskluzivne kolekcije vencanica: Atelier Pronovias, Pronovias, Manuel Mota, San Patrick, White One, White One Size Plus vencanice . U našim salonima naći ćete i najveći izbor vencanica iz pomeutih kolekcija.
Prateći želje naših klijenata ove godine vam nudimo i kompletnu izradu vencanice po Vašoj zelji.

Ekskluzivno najvljujemo kolekciju Atelier Pronovias i Pronovias vencanica za 2018. godinu čiji veći deo kolekcije već uveliko krasi salone Odiva Wedding Dresses. Do kraja godine u našoj ponudi naći će se jos mnogo novih kolekcija venčanica. Pozivamo naše drage buduće mlade da nas prate putem sajta i socijalnih mreža Odiva Wedding Dresses kako bi uvek bile u toku sa novitetima iz svet avencanica koje ODIVA donosi na tržište Srbije.

Nastavljamo da pomeramo standarde i rušimo granice na tržistu vencanica Srbije za Vas, drage naše devojke! Prepustite nam sve Vaše brige pri izboru vencanice, iznestite slobodno sve Vase želje i zahteve, i srećne i bezbrižne dočekajte Vaš veliki dan jer mi brinemo za Vas!


Vaša ODIVA!