O nama

Saloni vencanica ODIVA Wedding Dresses vec 16 godina postavljaju standarde na tržistu vencanica u Srbiji.

Ekskluzivne kolekcije svetskih brendova vencanica koje možete naći u našoj ponudi, jedinstveni marketinški pristup tržistu, ljubaznost i profesionalnost našeg osoblja, naš su zaštitni znak od trenutka osnivanja 2002 godine.

Vizuelni identitet Odive, luksuzan, prijatan i topao enterijer naših salona, izuzetno profesionalno i ljubazno osoblje, pažnja koju posvećujemo svakoj budućoj mladi sa željom da ispunimo sve njene želje kao i naša dostupnost svim našim dragim klijentima putem socijalnih mreža tokom čitavih 24 sata jesu razlog našeg uspešnog postojanja ovih 15 godina.

Posebno bismo želeli istaći da je specifičan način rada sa našim klijentima naišao na veliko odobravanje i od strane pravnih institucija i građanskih asocijacija na teritoriji Srbije koji su salone venčanica ODIVA Wedding Dresses naveli kao primer ispravnog i legalnog poslovanja koje apsolutno štiti sva prava naših klijenata.

Kao što smo i pre 16 godina na tržiste Srbije doneli svetski ekskluzivni brend venčanica Cymbeline, tako smo u narednim godinama nastavili u istom duhu. U našim salonima u ponudi se nalaze zaista ekskluzivne kolekcije venčanica: Atelier Pronovias, Pronovias, Calla Blanche, L'amour, Angelina Collections, Manuel Mota, White One, White One Size Plus, San Patrick venčanice. U našim salonima naći ćete i najveći izbor venčanica iz pomenutih kolekcija. Ova godina je jako važna za Odivu. U 2018 godini Odiva je prvi put predstavila svoju autorsku kolekciju pod nazivom "Angelina" by Jelena Eraković. Savršenih krojeva, savršeno moderna i u skladu sa svim trendovima modne industrije zadovoljiće i ukuse najzahtevnijih klijenata.
Prateći želje naših klijenata ove godine vam nudimo i kompletnu izradu vencanice po Vašoj zelji - Šivenje venčanica po želji i meri! Nudimo vam fantastičan izbor čipki, satena, muslina, tila, organdina, savršenog kvaliteta iz uvoza. Naš iskusni krojački tim sigurno će zadovoljiti vaše zahteve i ispuniti sve vaše želje.

Ekskluzivno najvljujemo kolekciju Atelier Pronovias i Pronovias venčanica za 2019. Do kraja juna u našoj ponudi naći će se jos mnogo novih kolekcija venčanica. Pozivamo naše drage buduće mlade da nas prate putem sajta i socijalnih mreža jer Odiva Wedding Dresses kako bi uvek bile u toku sa novitetima iz sveta vencanica koje ODIVA donosi na tržište Srbije.

Nastavljamo da pomeramo standarde i rušimo granice na tržistu vencanica Srbije za Vas, drage naše devojke! Prepustite nam sve Vaše brige pri izboru vencanice, iznestite slobodno sve Vase želje i zahteve, i srećne i bezbrižne dočekajte Vaš veliki dan jer mi brinemo za Vas!


Vaša ODIVA!