Mlade koje su obeležile 2018. godinu

Dok odbrojavamo dane do početka nove godine vreme je da sumiramo utiske i prisetimo se slika koje su obeležile godinu za nama. S obzirom da vaše venčanje tek sledi i naredne godine ćete vi biti mlada koja je obeležila godinu, ove godine je sasvim u redu da to budu poznate dame iz celog sveta. Sledi lista venčanja o kojima se još uvek priča, a mlade su naravno u centru pažnje.

 

Prijanka Čopra

Zvezda Bollywooda venčala se za američkog pevača Nika Džonsa u Indiji, a slike sa njihovog venčanja obišle su ceo svet u svega nekoliko minuta pomoću društvenih mreža. Njihovo venčanje nije zanimljivo samo zato što su oni poznate ličnosti već i zato što ih je bilo dva u jednom – u tradicionalno hrišćanskom, ali i hindu stilu.


Megan Markl

Kada je reč o kraljevskoj porodici logično je da su svetla iz čitavog sveta uperena u mladalački par, kao što je bio slučaj sa Kejt Midlton. Megen je takođe mlada koja se pojavila na svim naslovnim stranama i televizijskim emisijama širom sveta.


Gvinet Paltrou

Poznata glumica konačno je rekla DA i pokazala da i u 46 godini možete izgledati fenomenalno kao mlada u tradicionalnoj čipkanoj venčanici.


Princeza Eugenija

Za razliki od drugih kraljevskih venčanja, ovde je mlada iliti princeza pokazala da tradicionalna venčanica nikada neće biti prevaziđena i da nema potrebe za traganjem za savremenim krojevima jer su neki modeli jednostavno bezvremeni.


Kjara Feranji

Jedna od najpoznatijih modnih blogerki još jednom je opravdala svoju titulu modnog znalca, ali ovog puta uz jasno i glasno DA sa bezbroj lajkova na slici koju je objavila na društvenim mrežama. Detalje sa ovog venčanja pogledajte u našem tekstu OVDE.