Venčanje o kome priča ceo modni svet

Pre nekoliko dana venčala se najpoznatija plavuša iz modnog sveta – bar kada je online zajednica u pitanju – Chiara Ferragni. Naime, jedna od najpoznatijih modnih blogerki koja sada iza sebe ima imperiju pratilaca, ali i ozbiljno razvijen biznis, vlasnica bloga The Blond Salad konačno je stala na ludi kamen.

 

Lokacija

Ekstravagantno venčanje sa koga upravo gledate fotografije održano je u Italiji, na Siciliji, a kako lokacija nalaže, logičan izbor bio je da ova svečanost bude na otvorenom, u bašti palate iz 19, veka. Njen izabranik, poznati reper zaprosio ju je vrlo romantično tokom jednog od svojih koncerata, a nedugo potom mlada je ostala u drugom stanju.

No, ostavimo njihovu ljubavnu priču po strani jer verujemo da svaka od vas ima sličnu ili bolju za prepričavanje, već hajde da zavirimo unutar ceremonije kako bismo se inspirisali za vaš savršen dan.

Venčanica

Naravno, najvažnija stavka svake mlade je haljina, a Chiara Ferragni je odabrala dve. Prvi izbor bila je haljina čisto bela sa čipkanim gornjim delom dugih rukava, koja prati liniju njenog tela, a zatim se od struka nekoliko slojeva tila spušta do poda. Još veo i Chiara je bila spremna. Druga haljina je nešto savremenija, ali u skladu sa njenim modnim zanimanjem prati svetske modne trendove, a opet ostaje dovoljno romantična.

Šminka i frizura

Kada je reč o odabiru šminke, maskara u dva sloja i blago naglašene prirodne crte lica su dovoljni, a što se tiče frizure, pokupljena kosa u nisku punđu sa ponekim pramenom koji ležerno pada pravi je izbor.

Dekoracija

Obratite posebno pažnju na dekoraciju! Bezbroj sitnih lampica koje imitiraju zvezdano nebo i cveće na svakom stolu jesu sve što vam je potrebno.

 

 

Čestitamo mladencima!