Trendovi sa nedelje mode: šminka i frizura za venčanje

Na nedavno održanoj nedelji mode na kojoj su prikazane samo venčanice za narednu sezonu zavirili smo iza kulisa u potrazi za inspiracijom i odgovorom kako da odaberemo šminku i frizuru za venčanje

 

Znamo da odabrati venčanicu nije nimalo lak zadatak, ali, složićete se, jeste jedan od najlepših za svaku mladu! Sledeći ne tako lak zadatak, ali onaj u kome ćete posebno uživati, jeste odabir šminke i frizure koji će učiniti da sijate na dan svog venčanja. Inspiracije je pregršt, na društvenim mrežama, na stranicama modnih magazina i Pinterestu, a mi vam predstavljamo najnovije trenove koji su nedavno prvi put predstavljeni sa najnovijim modelima venčanica koje će mlade iz celog sveta nositi tek sledeće sezone. Ali šminka i frizura dostupne su vam odmah!

Pogledajte kako poznati dizajneri venčanica ulepšavaju svoje mlade i ako pronađete trend koji vam odgovara, samo treba da sačuvate sliku i pokažete ga svom frizeru i šminkeru. Ovo su najnoviji trendovi za mlade kada govorimo o šminki i frizuru, a kada je reč o venčanicama, zakažite svoj termin, jer one iz najnovijih kolekcija svetski poznatih ekskluzivnih brendova vas već čekaju kod nas!