4 saveta kako da odaberete venčanicu BEZ stresa

Odabir venčanice jedna je od najlepših dilema sa kojim ćete se susresti, ali mnogim mladama stres može da pokvari uživanje, zato pratite naše savete!

 

U moru inspiracija, modnih magazina za mlade, revija, fotografija na internetu, društvenih mreža, novih trendova, tradicionalnih krojeva, maštanja, saveta drugarica… nije nimalo lako doneti odluku koja je prava venčanica kojoj ćete reći svoje konačno da! To bi trebalo da bude poseban doživljaj, uživanje svake mlade dok traga za savršenim krojem i period koji ćete pamtiti do kraja života kad god pogledate svoje slike sa venčanja. No, vrlo često preveliki broj modela, informacija i mišljenja može da stresira buduće mlade i da, umesto da budu bliže svojoj venčanici iz snova, one bivaju sve dalje. To je smer u kome ne želimo da idete na putu do venčanice. Zato smo pripremili nekoliko saveta za koje zasigurno znamo da rade, pa predlažemo da pre nego što krenete u potragu do idealne venčanice po vašoj meri uzmete u obzir ova četiri koraka.

 

Savet 1: Uradite domaći zadatak

 

Ovo je prvi i najvažniji korak do vaše idealne haljine iz snova. Tražite inspiraciju i napravite izbor od nekoliko, najbolje tri različita modela koja najviše odgovaraju vašem stilu. Važno je da sačuvate slike u telefonu, odštampate ih ili da, ako ste ih pronašli u novinama, donesete isečak ili čitav broj novina/magazina. Iako možda znate lepo da objasnite šta biste želeli, fotografije će skratiti vreme objašnjavanja, a mi ćemo, kada dođete na zakazanu probu, jasno znati u kom pravcu razmišljate. Zato dođite sa urađenim domaćim zadatkom 😉

Savet 2: Koliko glasova ZA vam je zaista potrebno?

 

Vrlo često buduće mlade dolaze u pratnji kume, sestre, majke, najbolje drugarice i slično, ali kada taj broj poraste, sa njim se uvećava i broj različitih mišljenja koja vas mogu pokolebati iako ste na pravom putu. Zato predlažemo da pažljivo odaberete osobe sa kojima ćete krenuti u šoping venčanice. Neka to budu osobe koje će vam pomoći u odabiru ili koje vam neće odmoći u odluci.

 

Savet 3: Uživajte na probi

 

Ovo treba da bude trenutak za pamćenje u kome ćete uživati sa onima koji su došli sa vama kao pratnja. Ostavite stres kod kuće i krenite ka našem salonu sa osmehom na licu i idejom da ćete isprobavanjem venčanica kreirati trenutak za pamćenje sa vašom kumom ili najboljom drugaricom. Verujte nam na reč, kada bez stresa tragate za venčanicom, vaše srce vas vodi, pa ćete lako pronaći prečicu do nje.

 

Savet 4: Verujte svom instinktu!

 

Ne sumnjajte u sebe. Kada vidite pravu venčanicu, jednostavno ćete znati da je baš ta ona prava, skrojena i stvorena za vas. Verujte ovom osećaju i nećete se prevariti.

 

Zakažite svoj termin za probu, mi vas s nestrpljenjem čekamo!

Vaša Odiva