TOP lista venčanica za novembar 2020.

Vreme je za novu top listu venčanica koje ističemo ovog meseca iz ODIVA Weddding Dressses bogate ponude. Da li ste spremne?

Veoma smo srećni što je nakon leta usledilo miholjsko leto, a zatim i mnogo sunčanih dana iako smo zakoračili u jesen. To znači da su naše mlade birale venčanice baš onakve kakve sanjaju ne razmišljajući o vremenskim prilikama. Kako prognoza kaže, mnogo lepih dana očekuje nas i tokom jesenjih meseci, a najlepši zasigurno biće dan vašeg venčanja!

Ukoliko još uvek niste odabrali onu pravu venčanicu, venčanicu koja će vas dovesti do oltara, tu smo za vas kako biste što pre zadovoljno rešili ovaj najslađi zadatak u životu svake žene. Želimo da svakog trenutka uživate u procesu odabira, jednako tokom pretrage na našem sajtu, gde vas čeka nekoliko stotina najlepših modela ekskluzivnih svetskih brendova venčanica, pa sve do prve probe. Kako bismo vam pomogli da što pre donesete odluku, svakog meseca pravimo top listu od deset venčanica koje tog meseca izdvajamo iz ponude. Na vama je da najpre krenete od naše galerije, a ukoliko se zaljubite na prvi pogled, odmah zakažite probu. U drugom slučaju, ukoliko vam zapadne za oko model koji vam se veoma dopada, ali ste ipak zamislili neku varijaciju na sličnu temu, nema problema, samo nam prilikom zakazivanja probe recite o kom modelu je reč, a mi ćemo pripremiti nekoliko sličnih venčanica kako biste na kraju odabrali upravo onu koja je savršena za vas!

Pre nego što pređete na galeriju naše TOP liste venčanica za novembar, imamo kratko obaveštenje. Naime, Odiva Wedding Dresses saloni pripremili su posebnu Heroine kolekciju venčanica, koja je namenjena svim heroinama, lekarkama i medicinskim radnicama koje su radile ili rade u borbi protiv pandemije Covid-19. Ukoliko ste vi jedna od heroina, pozivamo vas da odaberete jednu od Heroine venčanica, a naš poklon je GRATIS najam venčanice.

Vreme je za novembarsku top listu venčanica: