Heroine

Svako vreme nosi neke teške trenutke, ali nam zato donosi i velike heroje! Heroji danas, u vreme borbe sa svetskom epidemijom su naši lekari i medicinske sestre koji danonoćno spašavaju živote i daju poslednju kap snage boreći se za svaki ljudski dah. Divimo se svakom od njih i zahvaljujemo im beskrajno na časti, profesionalnosti, ljudskosti i posvećenosti ovoj humanoj profesiji od koje zavise hiljade ljudi, uključujući nas. Veliko hvala od srca!

Zbog toga smo rešili da naše hvala ne bude samo u zahvalnosti koju osećamo i rečima koje iskazujemo, već i u gestu koji je najmanje što možemo da učinimo kao znak zahvalnosti. Za sve herojine – lekarke i medicinske sestre koje se hrabro bore u vreme pandemije, naše hvala znači poklon –  GRATIS najam venčanica po vašem izboru iz naše posebne, posvećene vama Heroina kolekcije.

Kada se sve ovo završi, želimo da sa osmehom nagradite sebe danom koji zaslužujete, od srca želimo da uživate u svakom trenutku tokom svog venčanja, a mi ćemo se postarati da vam iskažemo divljenje i zahvalnost za sve što ste učinili GRATIS najmom venčanice iz snova!

Drage heroine, zaslužile ste da uživate kada se sve ovo završi, ali i da se već sada obradujete i vratite osmeh na lice! Pozivamo vas da uživate u odabiru svoje savršene venčanice koju ćemo vam rado besplatno iznajmiti, jer heroine ništa manje ne zaslužuju!