Top lista venčanica za decembar 2020.

Možda vam se čini da nije tako, ali sada je idealno vreme da odaberete svoju venčanicu iz snova za venčanje, jer imate dovoljno vremena! Naša top lista će vam pomoći u tome

Drage naše mlade, čestitamo na skorom venčanju! To je prvo što želimo da vam kažemo, a drugo je da ne dozvolite da vas trenutna situacija obeshrabri, jer je možete okrenuti u svoju korist. Sada imate dovoljno vremena da do najsitnijih detalja isplanirate svoje venčanje koje  će se održati za koji mesec, čim se stabilizuje vanredna situacija koju nam je donela ova godina. No, moramo da vam kažemo i lepe vesti. Mnoge mlade su ove godine rekle svoje sudbonosno da i to glasnije nego ikada pre. A najlepša stvar od svega je što vašu odluku o venčanju i emociju koju ovaj događaj donosi ne može ništa da poremeti. Ne zaboravite to!

Kada razmišljate o svim detaljima i planirate svoje venčanje, verujemo da je venčanica na samom vrhu liste. Zbog toga svakog meseca pripremamo top listu venčanica koju izdvajamo iz naše ponude od nekoliko stotina venčanica. TOP 10 lista služi da vas inspiriše, da se možda na prvi pogled zaljubite u onu pravu ili da se opredelite za stil koji vam se dopada i sačuvate fotografiju, a mi ćemo potražiti nekoliko sličnih modela baš toj koja vam se dopada i tako dok zajedno ne dođemo do onog koji je savršen za vas!

I ne zaboravite na naš doprinos svim medicinskim radnicama koje se bore tokom pandemije, jer one su naše heroine kojima poklanjamo gratis najam venčanice iz Heroine kolekcije venčanica! Ukoliko ste jedna od heroina, sve što treba da uradite jeste da odaberete svoju venčanicu iz snova iz ove kolekcije i zakažete probu. A ukoliko poznajete neku od heroina koja ove godine staje na ludi kamen, prosledite joj link kolekcije kako bismo je zajedno obradovali i ukazali joj veliku zahvalnost za sve što radi za nas!

Pred vama je top 10 venčanica za decembar 2020.