TOP 10 lista venčanica za oktobar 2020.

Veličanstvenih deset venčanica koje izdvajamo iz ponude za oktobar su na našoj to listi, vreme je da se zaljubite u svoju!

Kao što ste već navikli, iz meseca u mesec pripremamo TOP listu od 10 venčanica koje izdvajamo iz Odiva Wedding Dresses ponude koja broji nekoliko stotina modela poznatih svetskih brendova! I moramo da vam priznamo, svakog meseca nam je sve teže da se odlučimo koje ćemo tog meseca izdvojiti, pa najpre pravimo listu od 50, pa smanjujemo na 30 i tako dok ne dođemo do veličanstvenih 10!

Najpre želimo da vam čestitamo na veridbi i jednoj od najlepših životnih odluka kao što je venčanje! Želimo da bude baš onako kako ste zamislili i stojimo vam na raspolaganju za pomoć oko izbora venčanice. Najkvalitetnije, ekskluzivne brendove venčanica možete pronaći u našim salonima, a iza jedne od ovih etiketa krije se i vaša idealna venčanica iz snova!

Ne zaboravite da je Heroine kolekcija venčanica kreirana iz velike zahvalnosti svim lekarkama i medicinskim sestrama koje su radile u vreme pandemije i da ukoliko jedna od njih ove godine treba da izgovori svoje sudbonosno „da“, Odiva joj poklanja najam venčanice iz pomenute kolekcije. Stoga, ukoliko ste vi jedna od heroina ili poznajete neku od njih, prosledite im informaciju kako bismo im pokazali svoju zahvalnost.

Vreme je za oktobarskih TOP 10 venčanica!