Kako da venčanica izgleda još lepše?

Kada pomislite da je dovoljno da venčanica bude baš onakva kako ste je oduvek zamišljali i da vam ne treba ništa više, otkrivamo vam da mali, stilski detalj koji može učiniti da bude još elegantnija – njegovo veličanstvo pojas!

 

Odabir venčanice je jedan od najlepših zadataka budućih mlada. To je jedinstven proces u kom bi trebalo da uživate od početka do kraja. Počinje tako što, obično, najpre tragate za inspiracijom i gledate bezbroj sajtova, fotografija i kataloga, a zatim počinjete da sužavate svoj izbor. Postaje vam jasno da vam najčešće za oko zapadaju slični modeli koji se minimalno razlikuju, a to je trenutak kada jasnije počinje da se nazire vaša finalna odluka. U našim salonima Odiva Wedding Dresses nalazi se bogat izbor venčanica od nekoliko stotina modela koje potpisuju svetski, ekskluzivni brendovi. A samo jedna od nekoliko stotina je ona prava, ona koja je stvorena baš za vas.

 

Nakon što ste zakazali svoju probu venčanica i obukli nekoliko sličnih modela, dolazimo do onog koji stoji kao saliven i u kom već možete da se zamislite kako koračate ka oltaru.

 

Kada smo zajedno doneli tu veliku i najvažniju odluku, dolazimo do manjih odluka kao što je odabir detalja, aksesoara koji će upotpuniti vaš izgled i učiniti da izgledate veličanstveno kada dođe dan venčanja. Svaki detalj je važan, pa tako odabir vela, tašnice, nakita i cipela mora da bude stilski usklađen sa venčanicom. Stojimo vam na raspolaganju za sve savete i pomoć kako biste bili potpuno zadovoljni i kako bismo se zajedno pobrinuli za svaku stavku vašeg izgleda.

 

Danas skrećemo pažnju na poseban detalj koji mnoge mlade zaboravljaju, a koji može značajno doprineti vašem izgledu! Njegovo veličanstvo pojas ima višestruku funkciju, stilsku i laskajuću.

 

Kada govorimo o stilu, pravilan izbor pojasa koji se slaže sa vašom venčanicom podiže nivo elegancije za nekoliko stepenika. Ručni rad, bogati cirkoni, biseri ili floralni motivi učiniće da vaša venčanica izgleda još veličanstvenije.

 

Druga, važna stavka zašto predlažemo da obavezno razmislite o pojasu jeste što će on učiniti da izgledate ženstvenije i vitkije, jer pozicija pojasa ističe najuži deo torzoa, pa dodatno laska vašoj figuri. Posebno se preporučuje kada birate venčanice princeza kroja, A-kroja ili jednostavne modele kojima je dobrodošla stilska nadogradnja s pravom dozom elegancije.

 

Najlepši pojasevi za venčanice, koje možete nositi nakon venčanja i u drugim elegantnim kombinacijama, čekaju vas u našim salonima!