Detalji koji mnogo znače

Ukoliko ste već odabrali venčanicu iz snova, vreme je za sledeći korak do finalnog stajlinga za venčanje

 

 

Slažemo se da je venčanica najvažniji, najteži i najslađi izbor, zato predlažemo da ne žurite već da strpljivo tragate za svojim savršenim modelom, u tome ćemo vam pomoći sa zadovoljstvom jer nekoliko stotina ODIVA modela u našim salonima čeka svoju savršenu mladu. Kada smo zajedno odabrali venčanicu o kojoj sanjate, vreme je da njenu i vašu lepotu upotpunimo detaljima koji će dodatno naglasiti njen kroj i materijal.

 

 

Zato što znamo da detalji stil znače, kako stilisti kažu, u ODIVA salonima možete pronaći aksesoar za vaš veliki dan. Predlažemo da najpre odaberete veo koji će se stilski složiti sa vašom venčanicom i koji će zaokružiti vaš izgled mlade. Ukoliko se pitate zašto se nosi veo na venčanju, odgovor pročitajte u našem tekstu ovde.

 

 

Kada ste već u venčanici, stojite ispred ogledala sa velom preko lica, idealno je vreme da razmislite i odmah na licu mesta probate bluzicu od čipke koja može ići preko haljine za crkveno venčanje, kada želite da pokrijete ramena, a koju ćete naknadno skinuti. Zatim predlažemo da naglasite struk i ženstvenu figuru birajući jedan od pojaseva koji će svojim jedinstvenim radom upotpuniti liniju venčanice. Na vama je da odaberete onaj sa bisernim perlicama, cirkonima ili metalnim detaljima. Najbolje bi bilo da se pojas slaže sa damskom mini-tašnom koja je dizajnirana da krasi vaš izgled kao što to čini komad nakita. Predlažemo da cipele budu jednostavne, ali pre svega udobne, naročito ako se neće videti zbog dužine haljine, kako biste mogli da igrate cele večeri sa svojim gostima i plešete sa svojim suprugom. Za ljubiteljke visoke elegancije tu su i rukavice različitih dužina sa čipkom.

 

 

I za kraj, odaberite svoj ukras za kosu zavisno od toga kakvu frizuru želite na dan venčanja i time ste zaokružili svoj stajling mlade! Znamo da nije lako odlučiti se, ali zato smo tu da vam pomognemo, zakažite svoj termin probe venčanica i presvlačenje ispred ogledala u kome ćete uživati može da počne! Ovo je nezaboravno iskustvo svake mlade. Drage mlade, verujte nam na reč, mi u tome sa vama uživamo iz dana u dan.