Anđeoska lepota počinje od Rosa Clara venčanice

Venčanice Rosa Clara oda su eleganciji koja je vanvremenska, ženstvena, ona koja se pamti, baš kao i mlade koje je nose

 

Nova kolekcija Rosa Clara za ovu sezonu je u našim salonima i već nekoliko desetina mlada reklo je svoje sudbonosno DA upravo u venčanicama ovog brenda, a ono što želimo da podelimo sa vama jeste zašto su se odlučile baš za ove modele.

Naime, Rosa Clara je španski brend sa tradicijom dužom od 25 godina, otkad je otvorena prva radnja u Barseloni. Danas je ovo jedan od najvećih svetskih brendova sa mrežom od čak 3.500 prodajnih mesta u više od 80 zemalja sveta. I to je zapanjujuć podatak, zar ne? Ipak, on nimalo ne iznenađuje kada pogledate Rosa Clara venčanice, jer ljubav na prvi pogled između njih i budućih mlada širom sveta događa se iz minuta u minut, baš dok čitate ove redove. Razlog tome jeste što su brend Rosa Clara na svetsko tržište pozicionirala velika dizajnerska imena kao što su Zuhar Murad i Karl Lagerfeld, koji je decenijama bio na čelu maestralnog Chanela.

Druga važna stvar kod svake venčanice koja nosi Rosa Clara potpis jeste savršen kroj koji ističe ženstvenu figuru, a treća – najkvalitetniji materijali. Rezultat je čudesna lepota svake mlade koja ponese venčanicu Rosa Clara i anđeoska lepota kojom počinje da zrači kada stane pred oltar. Pogledajte modele iz najnovije kolekcije koje možete pronaći u našim salonima – pozivamo vas da otkrijete svoju anđeosku stranu kroz Rosa Clara venčanice!