Evo zašto kažemo DA zimskom venčanju

Većina mladenaca bira proleće, leto ili jesen za vreme kada će se venčati, ali evo nekoliko razloga koji će vas naterati da razmislite zašto ipak treba uzeti u obzir zimu kao magičan period za venčanje.

 

Svetlucave zimske večeri

Tokom zime ranije pada mrak, pa veče počinje mnogo pre, a samim tim traje duže nego tokom letnjih meseci, što znači da ćete duže uživati sa svojim prijateljima u proslavi. Uz ovaj argument dodajte i to da pored standardne dekoracije možete dodati i novogodišnju rasvetu. Zapamtite, u ovom periodu pravilo glasi – više je više!


Sneg na dan venčanja

Bela venčanica, beli svatovi i belo cveće možete odabrati bilo kada, ali snežne pahulje koje vas prate dok ulazite u crkvu su nešto što se dešava samo zimi. To je filmski trenutak koji kriju zimske čari, a garantujemo da ćete ga zauvek pamtiti!

 

Više za manje

Pošto je svima poznato da zimska seozna nije najpopularnija kada se govori o venčanjima, popusti su na sve strane, pa tako dekoraciju, prostor, venčanicu i sve neophodno možete dobiti po sniženoj ceni, jer u ovom periodu dobijate mnogo više za manje para! Idealno, zar ne?

 

Praznično raspoloženje

Sezona praznika je uveliko počela! Porodične slave, novogodišnje proslave, predstojeći praznici i okićen grad su svima podigli raspoloženje, pa je osmeh na licima vaših gostiju i razigrana atmosfera već zagarantovana!


Savršena šminka

Još jedna prednost zimskog venčanja u odnosu na letnje je vaše lice koje će besprekorno izgledati kada se našminkate. Nema visokih temperatura koje tope slojeve šminke ili kvare frizuru. Hladno vreme je tu da se postara da sve stoji na svom mestu, pa ne morate da pravite pauzu i popravljate šminku i frizuru pre slikanja.


Poslednja stavka

Snežno, bajkovito venčanje je odličan kontrast ukoliko za medeni medec idete u tropske krajeve. Radovaćete se suncu, pesku i sunčanom nebu više nego ikada.