Dobro došli, dragi gosti

Kada dođe dan venčanja, sve mora da bude savršeno, baš onako kako ste zamislili, do najsitnijih detalja. Na vama je veliki zadatak, a to je da se pobrinete za sve goste koji vam dolaze kako bi se osetili posebno i zajedno sa vama podelili magične trenutke koje će obeležiti taj dan. Zato je ćemo se u ovom delu pobrinuti da vas inspirišemo da efekat iznenađenja ne izostane.

Ukoliko želite da gosti već na vratima osete atmosferu koja ih očekuje, vrlo je važno da obratite pažnju na dekoraciju stola. Odabir tanjira, pribora, čaša, cveća, ali i malih detalja koji mnogo znače, kao što su dekorisani papirići, pločice ili salvete na kojima mogu stajati imena zvanica i čokoladica koju će poneti sa sobom kao simbol vašeg slatkog bračnog života.

Ne zaboravite i na raspored sedenja, koji morate napraviti pre venčanja kako biste izvukli najbolje od njihovog raspoloženja. Ovo je dan kada ugađate sebi, svojoj odabranoj polovini, porodici, familiji i prijateljima. Inspirišite se stolovima koje smo vam pripremili i podelite sa nama koji je vaš favorit.