Kako je nastala ekskluzivna Carolina venčanica

Delimo sa vama priču, uz video, o venčanici koja je ove sezone postala prva na listi želja mlada ne samo u našem salonu već širom sveta!

 

 

Kada je svetski luksuzni brend venčanica Atelier Pronovias revijom predstavio svoju novu kolekciju i kada je pistom zakoračila manekenka u venčanici koja naglašava svaku ženstvenu liniju tela, sa cvetnim motivima ručne izrade i šlepom koji se prostire daleko iza nje – svi su zanemeli, uključujući i nas! U tom trenutku znali smo da će jednako oduševljenje izazvati kod svake naše made koja je bude probala u našem salonu, ali i da će sve goste ostaviti bez daha kada se pojavi u ovoj haljini na svom venčanju. To je efekat Carolina venčanice!

Ukoliko bismo morali rečima da objasnimo kako izgleda venčanica, rekli bismo da je to venčanica sirena kroja, sa dubokim V-izrezom i illusion izrezom na leđima. Bogato je ukrašena sitnim perlicama i glamuroznim trodimenzionalnim cvetovima. Izuzetno je efektna sa dugim šlepom, koji je takođe posut cvetovima izrađenim od tila i satena. Ali to nije cela priča!

 

 

Postoji duža priča koja stoji iza stvaranja veličanstvenog kroja Carolina venčanice.

Naime, dizajner tima Atelier Pronovias je kreirajući je i crtajući svaki detalj na njoj bio inspirisan cvetnom baštom, najrazličitijim laticama koje čine živopisnu celinu. Pošto je crtež završen, okupljen je tim od čak 15 ljudi, koji su u ateljeu u Barseloni zaslužni za njeno nastajanje. Nakon 400 sati rada ušiveno je preko 7.000 latica!

 

 

Tako je nastala veličanstvena Carolina venčanica koju potpisuje Atelier Pronovias i ostavlja nas bez daha! Ukoliko želite da je probate, zakažite svoj termin, čuvamo je za vas u ODIVA Wedding Dresses salonima.