Da li je vaša venčanica ona prava?

Da li ste spremni za mini-kviz koji će dati odgovor da li je vaša venčanica ona prava, ona u kojoj želite da zakoračite ka oltaru? Rešite kviz i saznajte!

Sada kada ste ostali kod kuće i vaše venčanje je odloženo, a vi ste možda rezervisali venčanicu ili pak još uvek tragate za savršenom, vreme je da rešimo dilemu da li je ona ta! Kada to budemo rešili, znaćete da li je ona prava, pa makar vaše venčanje bilo za dva, tri meseca ili pak za šest meseci! Ako se ipak vaša figura promeni i za šest meseci, jer možda na radost vas i vaše porodice ostanete u drugom stanju, ne brinite – i za to imamo prelepo rešenje.

Ali korak po korak. Takođe, iako ipak jeste pronašli idealnu venčanicu koju ste i rezervisali, rešite ovaj test jer vam može pomoći da saznate da li je ona koju zamišljate kao savršenu baš ona prava i da ne odustanete od svoje potrage. Slede pitanja na koja treba iskreno da odgovorite:

1. Da li možete sebe da zamislite kako u toj venčanici koračate ka oltaru?
2. Da li se osećate samouvereno u modelu koji nosite ili zamišljate?
3. Da li model te venčanice laska vašoj figuri i ističe vaše najlepše obline, a prikriva nedostatke?
4. Da li verujete da ćete biti zadovoljni fotografijama sa venčanja na kojima ste u toj venčanici?
5. Da li će ona oduševiti vašeg budućeg supruga i goste?
6. Da li biste je sačuvali da je prenesete na svoju ćerku i možda kasnije unuku?
7. Da li je to bila ljubav na prvi pogled, prvu zamisao ili prvu probu?

Rešenje glasi:
Ako ste na bar tri pitanja odgovorili potvrdno, ne odustajte – to je ona prava! To je venčanica koja savršeno odgovara vašim željama, potrebama i vama u celosti!
Ukoliko ste na više od pet pitanja dali negativan odgovor, vreme za novu potragu! Stojimo vam na raspolaganju za konsultacije, pitanja i nedoumice kako bismo između nekoliko stotina modela iz naše bogate ponude došli do venčanice kojoj ćete na svih sedam pitanja reći jasno i glasno DA, bez razmišljanja!