Tajna lepote svake mlade

Sigurni smo da na vašem venčanju želite da budete jedna od onih mladi koje će pamtiti po posebnom sjaju, onom koji nosi većina žena kada se udaje. Taj sjaj jeste magična lepota svake mlade, ali da bi vaše lice blistalo, imamo nekoliko saveta. Naravno da su važne sreća i ljubav koja se vidi u očima zaljubljene žene, naravno da je osmeh ono što krasi ženu, ali blistava koža i negovan ten jesu tajna koja dodatno naglašava prethodne dve stavke. Da bi vaša koža lica bila sjajna, glatka i svilenkasta, nega pre venčanja je od primarnog značaja. Ne sumnjamo da ćete savršeno izgledati uz šminku za koju ste se opredelili, ali ona treba da bude tu da naglasi vašu prirodnu lepotu, a ne da prikriva nedostatke vaše kože. Da biste to na vreme sprečili i spremni dočekali dan venčanja u punom sjaju, imamo nekoliko beauty predloga koji zasigurno deluju.

 

Za prave stvari potrebno je vreme

Nemojte se setiti stanja svoje kože nekoliko dana pred venčanje iliti u pet do dvanaest. Najmanje dva meseca pre venčanja posetite dermatologa kako biste se konsultovali sa njim o mogućim tretmanima lica na osnovu zahteva vaše kože.

 

Pre svega čišćenje

Pre nege ide detaljno čišćenje kože! Ono kod kuće svakog jutra se podrazumeva, pre kreme ide gel ili pena za čišćenje kože, zatim tonik da umirite lice, pa tek onda sledi nega. No, ovde je reč o detaljnom čišćenju koje možete obaviti kod kozmetičara, i to nekoliko nedelja, a najbolje mesec dana ranije, kako bi se eventualne iritacije kože povukle i kako ne bi bilo iznenađenja.

 

Obradujte svoju kožu

Odaberite jedan od tretmana kože, na primer tretman voćnim ili hijaluronskim kiselinama za regeneraciju i hidrataciju kože. Obavezna je masaža uljima na kraju kako biste počastili svoju kožu kako dolikuje i uz to se opustili od stresne organizacije venčanja.

 

Kontinuitet je ključ

Nema prečica do zdrave i negovane kože. Svakodnevno ujutru i uveče nakon čišćenja nanesite odgovarajuću negu za vaš tip kože, bilo da je reč samo o kremi ili serumima, ampulama i dodatnim busterima. Kontinuirana nega daje rezultate, a prve ćete videti nakon nekoliko nedelja.

 

Hidratacija

Najvažnija stavka i ključ blistave kože jeste hidratacija, kako ona koju crpite iz vaše svakodnevne nege preparatima, tako i ona klasična. Pijte minimum dva litra vode dnevno i vaše lice će vam biti zahvalno, a na dan venčanja bićete zahvalni na koži koju ste sami zaslužili primenjujući ove jednostavne savete koji provereno rade. To je tajna mladi koje blistaju na dan venčanja.