Prolećni trend venčanica: leđa u fokusu

Trendovi se danas smenjuju na godišnjem nivou po nekoliko puta, ali ovde nije reč o samo o modnim trendovima, već o trendovima koji se odnose na posebnu kategoriju, a to su venčanice. U vezi sa njima smena trendova je znatno sporija jer svaka mlada želi venčanicu koja će godinama biti moderna i u trendu, a neke traže apsolutno bezvremene modele jednostavnog kroja koje ne poznaju godinu nastanka. No, neki trendovske odrednice ipak postoje, to su takozvani mikrotrendovi koji ne zaobilaze veličanstvene, bele haljine.

Proleće i lepo vreme počinju u martu, pa novu sezonu otvaramo nešto otvorenijim modelima. Ovog proleća dizajneri venčanica nam predlažu da se otkrijemo i pokažemo deo kože na diskretan i senzualan način, a pravo to nam omogućavaju modeli venčanica sa fokusom na leđima. Bilo da se odlučite za modele sa dubokim izrezom ili one koji na leđima imaju transparentne materijale ili čipku, garantujemo da nećete pogrešiti.

Već možete da zamislite kako stojite u opštini ili crkvi sa krunom na glavi pored svog izabranika i kako sve zvanice gledaju u vaša leđa koja naglašava pažljivo skrojena venčanica u gornjem delu, dok lepršavo u slojevima pada do poda.

Izdvojili smo najlepše modele iz ponude ODIVA Wedding Dresses koji naglašavaju ovaj deo tela i pozivamo vas da uživate u galeriji, možda se baš ovde krije vaša sudbonosna venčanica.