Ekskluzivno: Prvi modeli Atelier Pronovias iz kolekcije 2020!

Zakoračite odmah u buduću modnu sezonu i prve isprobajte modele koje će nositi mlade širom sveta sledeće godine!

 

Ekskluziva je stigla u ODIVA Wedding Dresses salone pre nekoliko dana, a reč je o najnovijim modelima svetski poznatog brenda luksuznih venčanica Atelier Pronovias. Kada kažemo najnovijim, mislimo na kolekciju za 2020. godinu! Dve venčanice koje ostavljaju bez daha nose naziv Contesa i Hosta.

 

Condesa je venčanica sirena kroja, izrađena od krepa i kristala, koji su raspoređeni bočno duž cele venčanice. Zatvorenog izreza dekoltea, veoma dubokog izreza na leđima i dugih rukava, ova venčanica nikog ne ostavlja ravnodušnim, a uz to ima dug šlep.

 

Hosta je venčanica sirena kroja sa zatvorenim izrezom dekoltea i V-izrezom na leđima. Baš kao i Condesa, i ova venčanica ima dug šlep. Cela je izrađena od finog krepa, dok se u njenom gornjem delu prostire prefinjena čipka – i napred i pozadi.
Venčanice koje nose etiketu Atelier Pronovias pažljivo su izrađene od najfinijih materijala, ručno su ukrašene vezom, perlicama, kristalima ili trodimenzionalnim cvetnim motivima, o čemu svedoči svaki model, pa tako i ova dva iz najnovije kolekcije. Njihov savršen kroj besprekorno prati liniju tela, a kroz detalje je naglašena elegancija, te nimalo ne iznenađuje što se svaka mlada oseća posebno dok korača ka oltaru u venčanici Atelier Pronovias. Uverite se i same, zakažite prvu probu, a odraz u ogledalu dok nosite venčanicu Atelier Pronovias reći će vam sve.