Zimske torte su najbogatije, najlepše i najslađe mladalačke torte!

To znaju svi poslastičari, domaćice, ali i sladokusci, zato otkrivamo javno, neka znaju svi, a posebno vi, drage buduće mlade – zimske torte su najbolje torte! Da li znate zašto?

 

Poznato je da tokom letnjih meseci svi više volimo voćne salate, sladoled i laganije, voćne torte jer nam više prijaju zbog visokih temperatura. Postoji još jedna stvar koja se vezuje za toplije mesece, a to je da tada morate posebno da vodite računa o izboru namirnica i birate one koje opstaju na +30, jer topljenje šlaga, čokolade i krema ne oduševljava ni mladence ni goste. Pogotovo ako je venčanje na otvorenom, tu nema mesta improvizaciji, kašnjenju i čekanju, jer ako malo duže plešete, torta više nije torta, nego šećerna tečna kaša u tanjiru.

Zato je zima magična! Možete šta god poželite da tražite svom majstoru za torte, pa pustite slobodno, najslobodnije mašti na volju i stvorite svoj slatki svet u torti koja će uveličati i zasladiti vaš poseban dan. Inspirišite se na sve strane, počnite od naše galerije, pa nastavite na Pineterestu, pređite na društvene mreže, sve do poslastičara na ćošku koji generacijama kuje zanat i sklopite vašu savršenu kombinaciju slasnih ukusa. Birajte slobodno karamelu, topljenu ili mrvljenju čokoladu, kore od čokolade, kremaste, najkremastije slojeve između, mnogo kremastih slojeva… ma stavite sve ono od čega god vam kreće voda na usta. Na dan venčanja se ne broje kalorije, samo momenti uživanja, zato dodajte jer više je više jeste pravilo koga se držite u ovom slučaju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kada ste odabrali svoju savršenu slasnu kombinaciju, vreme je da odaberete kako će ona izgledati. Inspirišite se najlepšim zimskim tortama koje smo upakovali u našu malu galeriju i odaberite onu koja vam se najviše dopada, a zatim sačuvajte svoje favorite kako biste ih  podelili sa svojim poslastičarom kada zajedno počnete da gradite šećerne spratove svoje mladalačke torte. Ne sumnjamo da ćete u ovom procesu uživati gotovo jednako kao u odabiru svoje venčanice iz snova.