Upoznajte ODIVA mlade koje su već ponele naše venčanice

Ako ste se pitale kako izgledaju mlade koje su već rekle sudbonosno „da“ u ODIVA venčanicama, s ponosom delimo sa vama fantastične fotografije sa njihovih venčanja!

 

Iako godinama upoznajemo mlade i delimo sa njima svaki trenutak dok tragaju za venčanicom sve do dok zajedno ne dođemo do njihovog modela iz snova, iznova i iznova se radujemo upoznavanju svake nove mlade. Onog momenta kada zakažete svoj termin, tada sve počinje! Stručno osoblje iz ODIVA salona nestrpljivo čeka da čuje svaki detalj maštovite zamisli o vašoj venčanici, a zatim korak po korak idemo ka njoj. Nakon najužeg izbora venčanica, na osnovu onoga što ste VI zamislili izdvajamo za vas nekoliko modela iz bogate ponude od nekoliko stotina najrazličitijih venčanica koje imamo u salonu, i tako dok ne dođemo do one prave. One u kojoj ćete odšetati do oltara. Kada vidimo osmeh na vašem licu, znamo da smo uspeli da zadovoljimo ono o čemu ste dugo sanjali. I da je vaš san postao stvarnost!

 

 

 

 

 

Baš zato se posebno radujemo kada mlade nakon što prođe veliki dan, dan njihovog venčanja, pomisle ponovo na nas i u znak zahvalnosti pošalju nam njihove omiljene fotografije sa venčanja. To je trenutak kada zaista vidimo kako je ODIVA venčanica ostvarila svoj cilj za koji je stvorena. Uvek se obradujemo da vidimo svaki detalj kojim su je mlade stilski uobličile i beskrajno smo inspirisani mladama koje su „da“ rekle ODIVA venčanici.

Neka vas inspirišu mlade koje su već ponele naše venčanice dok vi još uvek tragate za onom idealnom. Zato delimo sa vama galeriju fenomenalnih fotografija, a sve ODIVA mlade ponosno ređamo kao medalje u posebnom albumu koji možete pogledati na OVOM linku.