Idealan trenutak za sanjarenje o venčanju uz kratak vodič

Iako je vanredno stanje, zbog koga je vaše venčanje možda odloženo, a možda nije ni zakazano jer nije bilo prilike, ovo je jedinstvena prilika da maštate do najsitnijih detalja kako biste sutra svoj san mogli da pretočite u stvarnost!

 

Predlažemo da uključite maštu, baš onako kako ste radili u detinjstvu i korak po korak dozvolite sebi da nekoliko sati sanjarite ili sanjate na javi oblikujući svoju buduću stvarnost. Častite sebe lepim, pozitivnim mislima, koje će vam doneti i lepe emocije.

Osmislite svoje venčanje iz mašte

Pođite od toga kako stvarate svojim mislima najlepše trenutke svog venčanja, da li je to ulazak u crkvu ili opštinu, da li je to izgovaranje čuvenog „da“, prvi ples ili sečenje torte. Zamišljajte svaki detalj, a najpre krenite od sebe – kako želite da izgleda vaše lice, kako ćete biti našminkani, kakvu frizuru ćete nositi i kakvu venčanicu imate na sebi.

 

Zamislite svoju savršenu venčanicu

Da li je venčanica do poda ili je kratka, da li je od čipke ili je od tila, da li je uz telo ili je princeza kroja, da li lepršavo pada dok se krećete ili zauzima posebnu formu. Probudite svoju kreativnost i zamislite svaki detalj vaše savršene venčanice, a zatim potražite na našem sajtu da li se ona krije među nekoliko stotina najrazličitijih modela ekskluzivnih svetskih brendova. Ukoliko ste je pronašli, vidite kako san već postaje java! 🙂

Zatim dodajte detalje, zapitajte se da li nosite veo i kako on izgleda, da li nosite nakit, kakve su vam cipele… Da li se smejete ili vam idu suze od sreće!

Sada sanjate – sutra realizujete svoje venčanje

Sada je savršen trenutak da iskoristite svoje slobodno vreme i sanjarite o svom venčanju. Ne samo da je ovo dobro da vam podigne raspoloženje i donese vam lepe i tople emocije već će vam znatno pomoći kasnije kada počnete da planirate svoje venčanje do najsitnijih detalja. Na taj način ćete već imati savršenu sliku koju ste stvorili u glavi o svakom detalju i nećete gubiti vreme na vaganje, premišljanje, neodlučnost i razmišljanje da li biste radije ovo ili ono, znaćete odmah! Iako je sanjarenje zapravo pasivna stvar, njime aktivno razvijate svoje organizacione sposobnosti koje će vam biti neophodne za planiranje venčanja iz snova.