Kako odabrati prave cipele uz venčanicu

Ako ste odabrali savršenu venčanicu o kojoj ste oduvek sanjali, vreme je za cipele! Pripremili smo nekoliko korisnih saveta!

Odabir savršene venčanice je jedan od najlepših zadataka svake mlade. No, ako ste u procesu traženja inspiracije, ili zakazivanja probe, stojimo vam na raspolaganju. Na našem sajtu možete pronaći nekoliko stotina venčanica različitih krojeva koje odgovaraju svim stilovima. Svaka od njih sačinjena je od najkvalitetnijih materijala, većina je doletela sa drugog kraja sveta iz ateljea ekskluzivnih svetskih brendova. Kada pronađete na sajtu, našem blogu ili društvenim mrežama onu zbog koje vam srce igra, zakažite svoj termin probe kako biste se uverili kako vama stoji taj model venčanice i odmah ćete znati da li je baš ona ta kojoj ćete reći svoje veliko da!

Kada budemo odabrali venčanicu, veo, elegantnu tašnicu, možda pojas ukoliko odgovara vašem stilu, vreme je za cipele! Ovo su cipele koje mlade najčešće biraju, a vi proverite u kojima se prepoznajete pre nego što zakoračite i pronađete svoj par!

Bele salonke

Klasika nikada ne izlazi iz mode i ukoliko odaberete bele salonke za svoje venčanje, znajte da je ovo jedan od omiljenih modela cipela koje mlade biraju već decenijama. Varijacija na temu je mnogo – sa visokom petom, pa sa srednjom, sandalete, kožne, od lak-kože ili prevrnute. A najbolja stvar jeste što se slažu sa svim stilovima venčanica.

U boji kože

Druge po popularnosti su cipele u boji kože, koje se jednako dobro slažu sa svim venčanicama baš kao i bele salonke. Najbolji izbor cipela u boji kože jeste ukoliko je vaša druga haljina ili venčanica (a možda i prva) kraća, iznad ili ispod kolena. Zašto, pitate se? Zato što cipele u boji kože vizuelno izdužuju noge i čine da izgledaju bolje nego u bilo kom drugom paru obuće! Uverite se probom, drage mlade!

 

Metalik odsjaj

Cipele ili sandale sa metalik odsjajem u zlatnoj ili srebrnoj boji ili sa kristalima i cirkonima pravi su izbor kada želite da zablistate u punom sjaju! Bez obzira na stilski odabir haljine, ovakve cipele slažu se sa svim venčanicama, zato razmišljajte samo o tome kakav se metalik – zlatni ili srebrni – slaže sa vašim nakitom ili tašnicom.

 

Ravne cipele

Mnoge mlade biraju ravne, takozvane muške cipele za venčanje, koje su jednako elegantne kao one sa štiklom. Pogotovo kada vam je udobnost na prvom mestu i kada želite da igrate sa svojim gostima celog dana bez ograničenja!

 

Elegantne čizme

Jesenje i zimsko venčanje otvara vrata novom modelu cipela za venčanje – čizmama! One mogu biti jednako elegantne baš kao salonke ili metalik cipele, ali i jednako udobne kao ravne ako odaberete one sa debljom petom. Na vama je da odaberete model koji odgovara vašoj venčanici i spremni ste da zakoračite u bračne vode!