Top trendovi venčanica za 2017

“Upomoć! Verila sam se i nemam baš nikakvu ideju kakvu venčanicu želim!”

U ovom trenutku stotine hiljada devojaka upravo razmišlja ovako. Čak iako ste mislili da znate kakvu venčanicu želite za Vaš veliki dan, venčanicu o kojoj godinama unazad maštate dodajući i menjajući joj detalje u mašti, kada dodje trenutak da svoju maštu pretočite u javu, nastaje problem. Da li je to ipak najbolje rešenje? Tražite savete drugarica, mame, tetke, tražite druga misljenja, obilazite salone venčanica zbunjeni velikom ponudom….
Kako bismo Vam pomogli pri izboru Vaše savršene venčanice prenosimo Vam trendove sa svetskih modnih pista za 2017 koje diktiraju vrhunski dizajneri.

1. Decolteage – bez dekoltea HIT ZA KOLEKCIJE 2017/2018

Svetski dizajneri dekolte vide kao bitan detalj venčanica u 2017. Ovaj izrez ili dekolte je najbliže našem izrezu – spuštena ramena. Senzualniji su od visokog okovratnika, manje otkrivaju nego modeli s tankim bretelama, čamac-izrez ili suptilan dekolte srcolikog kroja.

2. Elegantne balske haljine

Balske haljine za venčanje i dalje su najtraženiji modeli.
Mnoge buduće mlade u potrazi su za arhitektonskom siluetom venčanica upečatljive jednostavnosti. Primijetili smo da modna industrija venčanica sada sve više uvodi modne elemente koji dodaju moderan izgled klasičnim modelima venčanica.

3.Dominacija čipke

Balske haljine i čipka su dva trenda koja nikada ne izlaze iz mode. Nakon 15 godina rada sa klijentima to Vam možemo garantovati iskustvom. Zato vam moramo naglasiti sve veću potražnju za teškim venčanicama od čipke. Naši klijenti često dolaze s idejom raskošne čipkaste venčanice s detaljima poput visokog okovratnika i dugih rukava.

5.Trodimenzionalni cvetni detalji

Ovo nisu samo cvetni detalji ušiveni u model venčanice. Naglašene su teksture, načinjene od slojeva tkanine, vezova i velike palete šljokica i ukrasa. Koliko su trodimenzionalni cvetni detalji na venčanicama poželjni, potvrđuje godinama vec svojim kolekcijama slavni dizajner Ellie Saab.

5.Glamurozan boemski stil

U svakoj ozbiljnoj dizajnerskoj kolekciji naći ćete ovakav model venčanice. To su više haljine venčanice. Pitaćete se šta je tu novo u odnosu na kolekciju 2016? Prepune su bogatog veza i kristala!

6. Boja venčanice

U aktuelnoj sezoni u trendu su boje. Bela venčanica kao tradicionalan izbor više nije najpoželjnija. Najtraženija boja je svetlo bež već godinama, dok se ne može zanemariti tamno bež ili “nude” – boja kože kako je naši klijenti zovu. Takođe treba reći da se kroz dizajnerske kolekcije vrlo diskretno provukla i svetlo roze.

7. Roll-kragna

Visoka ili roll-kragna daće Vašoj venčanici dah visoke mode. Ukoliko ovakav model venčanice upotpunite određenim statement minđušama to će biti apsolutni modni hit!

8. Duboki V-izrez

Pored dubokih izreza na ledjima koji su apsolutni hit već par godina unazad, u 2017-oj duboki V izrez na dekolteu venčanice je novina koja zasigurno može samo laskati vašem gornjem delu tela.

9. Cape or capelet – Kejp

Ne želite veo? Kejp koji prati dužinu šlepa Vaše venčanice ili kraći kejp (capelet) potpuno će izmeniti i najklasičniji kroj venčanice poput raskošne balske venčanice ili klasične sirene. Dodaće notu romantike kao i notu modernog fashion izgleda. Nakon što skinete kejp nakon venčanja u crkvi Vaša venčanica će dobiti potpuno drugačiji izgled tako da sa kejpom dobijate vencanicu 2 u 1.