Pitanja i odgovori

Naš savet je da rezervišete venčanicu odmah nakon zakazivanja venčanja. Što ranije rezervišete venčanicu, veći je izbor modela koji Vam je na raspolaganju.
Razlog je jednostavan – na taj način je osoblje našeg salona potpuno fokusirano na vaše zahteve i imate našu punu pažnju. Zato što nam je važno da što bolje razumemo šta želite, predlažemo da pre nego što dođete pronađete primere venčanica koje vam se dopadaju i napravite uži izbor, tada zajedno možemo da se odlučimo za onu pravu za vas.
Ponesite spisak modela koji su Vam se dopali na našem sajtu www.vencanice.com ili inspirativne fotografije koje su vam se svidele iz magazina o venčanjima ili na internetu. Dobro raspoloženje je prednost, ali i da ga ne ponesete, postaraćemo se da sa njim izađete nakon probe različitih modela venčanica i aksesoara iz naše bogate ponude.
Povedite sa sobom najbolju prijateljicu i nekog člana porodice koji Vas dobro poznaju i čija mišljenja Vi izuzetno uvažavate, nekoga sa kim želite da podelite prelepo iskustvo biranja venčanice za Vaš veliki dan. Ukoliko sa sobom povedete više od tri osobe, budite sigurni da Vi nećete biti u centru pažnje svih prisutnih, zato Vam to ne predlažemo.
Ovo nas često pitaju mlade, iako se odgovor podrazumeva. Naravno da možete slikati svaku venčanicu koju probate jer znamo da treba da razmislite kod kuće, pa da pogledate ponovo fotografije u telefonu i pokažete još nekom ukoliko se dvoumite koja vam bolje stoji.
Da! U našim salonima u svakom trenutku nalazi se preko 300 raspoloživih modela, među kojima ćete svakako naći odgovarajući model za Vas.
Naravno da je moguće! Ljubazno osoblje salona venčanica ODIVA će Vam uvek izaći u susret za ovakve zahteve ili želje ukoliko je venčanica koju biste izabrali u tom trenutku slobodna za Vaš datum venčanja.
Mnoge devojke već tokom prve probe venčanica biraju prateće detalje kao što su bolero, ešarpa, veo, torbica, ukrasi za kosu – ukosnice, krunice... Ali to ne mora da bude pravilo jer ste slobodni da bilo kada posetite naš salon i odaberete sve detalje koji će dodatno naglasiti venčanicu koju ste izabrali.
U cenu iznajmljivanja/kupovine venčanice uključeni su i sve korekcije i čišćenje venčanice i pre i posle venčanja. Korekcije venčanica vrše se u našim salonima u Beogradu i Požegi, pa su prilikom iznajmljivanja/kupovine venčanice, dok uzimamo Vaše mere za korekciju, prisutne naše izuzetno profesionalne krojačice, tako da ste u sigurnim rukama! Budite slobodni da sve svoje želje iznesete, a mi ćemo se potruditi da Vam ih ispunimo.
Deset do petnaest dana pre Vašeg venčanja uslediće poziv iz naših salona radi dogovaranja Vašeg termina za korekciju. Same korekcije se vrše u tako kratkom vremenskom periodu jer veliki broj devojaka drastično menja svoju kilažu pred venčanje usled stresa. Takodje među budućim mladama nalazi se i veliki broj trudnih devojaka.
Ponesite cipele koje ćete nositi na dan Vašeg venčanja, kao i veš koji ćete nositi ispod venčanice kako biste i sami videli kako se izabrane cipele i veš uklapaju sa venčanicom i da li su uopšte odgovarajući. Kada govorimo o cipelama, visina štikle koju ćete nositi na dan venčanja odrediće i dužinu vaše venčanice i zato je veoma važno da do prve zakazane korekcije pronađete odgovarajuće cipele.
Pre venčanja insistiramo n tome da devojke detaljno pregledaju venčanicu kako bi se uverile da je haljina u stanju u kakvom bi one želele. Ukoliko dođe do oštećenja venčanice tokom proslave, ljubazno Vas molimo da nam to i sami naglasite. Kada se venčanica vrati u salon, ona se detaljno pregleda u Vašem prisustvu. Događa se da devojke u strahu od naplate štete same pokušaju da otklone štetu i u tom slučaju same naprave još veću štetu nenamerno. Naš savet je da nas o nastaloj šteti bez ustezanja i straha obavestite i da sami ne preduzimate nikakve korake jer se šteta naplaćuje samo ukoliko je haljina toliko oštećena da se ne može vratiti u prvobitno stanje. Apsolutno imamo razumevanja za situacije tokom same proslave koje ne možete izbeći. Čuvajte svoju venčanicu od voska sa sveća u crkvi, od pikavaca u restoranima. Jedan savet koji Vam može koristiti i u svakodnevnom životu jeste da, ukoliko Vam proliju crveno vino na venčanicu, preko fleke od crvenog vina prelijte belo vino. Na taj način pomoći ćete i Vama i nama, kao i devojkama koje će nakon Vas nositi tu istu venčanicu. Takođe vam savetujemo da venčanicu sami ne peglate niti nosite na čišćenje u obližnju radnju za hemijsko čišćenje. Za sve nedoumice i pitanja neposredno pred venčanje, kao i nakon venčanja, budite slobodni i kontaktirajte sa nama putem naše Hitne telefonske linije: 063/25 45 05 ili 064/64 43 492.
Možete zakazati termin putem ovog linka ili sa nama odmah kontaktirati telefonom, putem emaila ili društvenih mreža Facebook ili Instagram. S nestrpljenjem Vas očekujemo!
Venčanice se mogu poručiti putem kataloga za kupovinu i za prvo nošenje. Rok isporuke tražene venčanice je od dva do četiri meseca u zavisnosti od kolekcije i modela.
Mi bismo takođe bili nezadovoljni takvim razvojem situacije – želimo da Vaše iskustvo u našem salonu bude jednako nezaboravno kao i dan Vašeg venčanja. Ukoliko shvatite da ne možete ostvariti pravu komunikaciju sa Vašim konsultantom, molimo Vas da odmah tražite razgovor sa menadžerom ili vlasnicama Jelenom i Zoricom. Potrudićemo se da Vam dodelimo drugu osobu sa kojom ćete pronaći zajednički jezik. Koliko nam je važno da pronađete pravu venčanicu, toliko nam je važno da u tom procesu uživate, zato slobodno podelite utiske sa nama o svom iskustvu u našim salonima.