Odiva u 5 koraka

Lako do savršene venčanice

Konačno je došao dan kada Vam je dragi priredio romantičan gest i postavio pitanje koje ste već neko vreme želeli da čujete. Odgovor je naravno bio – DA! Nakon euforije, vreme je da se pripremite za veliki dan! ODIVA Wedding Dresses je tu da Vam pomogne u odabiru venčanice o kakvoj ste oduvek maštali. Ali da bismo Vam već u startu što više olakšali pretragu, napravili smo mali informativni kutak:

1. Detaljno pregledajte naš sajt

Imamo najveći izbor najekskluzivnijih venčanica iz različitih kolekcija kao što su Atelier Pronovias i Pronovias, Manuel Mota, San Patrick, White One... Napravili smo filtere pomoću kojih ćete odmah izdvojiti modele koji odgovaraju Vašoj figuri i, naravno, stilu. Da biste sačuvali omiljene modele, jednim klikom ih stavite u folder Favorites. Sigurni smo da ste naišli na nekoliko primamljivih modela i dobili jaku želju da ih probate, zar ne? To je znak da ste stigli do našeg sledećeg koraka.

2. Zakažite termin

Termin probe možete zakazati putem našeg sajta, društvenih mreža Instagrama i Facebook, emailom ili naravno telefonom. Naše devojke čekaju da ih pozovete i spremne su da vam odmah odgovore na sva pitanja i zakažu vreme probe koje Vam najviše odgovara. Ako ste nestrpljivi, znajte da se termin probe ne mora zakazati, možete jednostavno samo posetiti neki od naših salona i sačekati na svoj red probe.

3. Prva proba

Prva proba ili prva poseta našem salonu ne treba da vas čini nervoznim jer nama nije prvi put! Čeka vas mnogo različitih modela koje ćete probati i mnogo različitih mišljenja vaše porodice i prijateljica. Treba da uživate u svakom tom trenutku! Termin probe je vreme samo za Vas i Vaše želje. Naše devojke će Vam predložiti i modele na koje možda niste ni obratili pažnju, pomoći će Vam pri izboru aksesoara kako bi Vaš odraz u ogledalu bio baš idealan! Ukoliko ste zakazali termin na prvoj probi, sve će ići mnogo brže, jer iz razgovora ili emaila koji ste nam poslali već znamo koji vas modeli interesuju i sve Vas spremno čeka za prvu probu! Ne ustručavajte se da probate koliko god želite modela. Biće Vam potrebna bar još jedna ili dve probe da budete potpuno sigurni da ste pronašli Vašu venčanicu iz snova.

4. Korekcija venčanice

Obratite pažnju – ovo je jako važan korak za svaku buduću mladu. Od korekcije zavisi da li ćete vi blistati na dan Vašeg venčanja i da li će Vam biti udobno u venčanici. Pažljivo slušajte sve predloge našeg iskusnog krojačkog tima i učestvujte svojim željama i predlozima u finalnim odlukama oko dužine venčanice, šlepa.. I da! Ne zaboravite cipele koje ćete nositi na venčanju – to određuje dužinu venčanice. Svakako će Vam naše devojke prilikom zakazivanja termina korekcije naglasiti šta je potrebno da ponesete na prvu korekciju.

5. Preuzmite venčanicu

Savetujemo Vam da lično preuzmete svoju venčanicu! Još samo jedna poslednja proba da biste bili sigurni da je sve na svom mestu i kako ste želeli. Čak i da nešto nije kako treba, krojački tim koji je sve vreme radio sa Vama tokom korekcija popraviće ili izmeniti ono što želite u najkraćem mogućem roku. Dok popijete kafu sa nama, sve će biti sređeno i možete preuzeti Vašu venčanicu.


Drage naše dame, jedino Vam je preostalo da srećno i bezbrižno dočekate Vaš veliki dan!

Vaša ODIVA!