Recite DA venčanici iz snova na sajmu venčanja!

Da li ste spremne za spektakl? Mi jesmo! Odbrojavamo jer ostalo je još samo nekoliko dana do 18. po redu sajma venčanja Wedding Weekend, koji će se održati u hotelu Hayat od 8. do 10. februara. Ukoliko ste imali druge planove za vikend, predlažemo da sve odložite jer ovo se ne propušta.

Sve što ste želeli da saznate o venčanjima nalazi se na jednom mesto, i to je već godinama poznato, ali ove godine imamo iznenađenje! Mi smo ga specijalno pripremili za vas, drage mlade, jer smo se za ovaj vikend spremali mesecima. Zato što znamo koliko je dan venčanja poseban za svaku od vas i koliko je važno da pronađete venčanicu o kojoj sanjate, napravili smo najveći izbor najlepših kolekcija poznatih svetskih brendova u kojima je svaki model jedinstven, izrađen od najkvalitetnijih materijala, skrojen tako da odgovori trendovima nove sezone i pronađe put do vašeg srca. S ponosom vam predstavljamo našu ljubav prema venčanicama najvećom ponudom ekskluzivnih modela u Srbiji! I to je samo deo onoga što ćete videti na sajmu, zato vas nestrpljivo čekamo za vikend u kom želimo da kažete sudbonosno DA svojoj venčanici iz snova!

Sada proverite da li već vidite svoju haljinu na slikama koje slede – sigurni smo da uživo ostavlja bez daha!

 

 

ATELIER PRONOVIAS

Kada se spoje visoka moda, majstorstvo ručnog rada, veličanstveni detalji, najluksuzniji materijali i inovativni krojevi, nastaje magija – Atelier Pronovias venčanica!

 

PRONOVIAS PRIVÉE

Najnovija kolekcija iz studija Pronovias nosi opravdan naziv Privée jer spaja bogatu čipku, tradicionalni vez i naglašava klasičnu žensku lepotu ističući njenu siluetu. Jednom rečju – inovativna klasika!

 

PRONOVIAS

Zavodljive venčanice u koje se svaka mlada zaljubi već na prvi pogled. Od onih romantičnih, preko jednostavnih, pa sve do modernih krojeva kolekcija Pronovias odgovara na svaki vaš  stilski zadatak.

 

PRONOVIAS SEPARETES CAPSULE COLLECTION

Unikatna kolekcija koja vam dozvoljava da sami kreirate svoju venčanicu spajajući dva odvojena dela: korset od čipke i perlica, bodi ili košulju od svile sa suknjom koja vas pretvara u mladu u koju će biti sve oči uperene – Pronovis Separates Capsule Collection.

 

ROSA CLARA

Španski brend venčanica Rosa Clara, koji su proslavila modna dizajnerska imena kao što su Karl Lagerfeld i Zuhar Murad, nalazi se na vrhu liste većine mlada širom sveta koje žele anđeoski izgled na dan venčanja.

 

CALLA BLANCHE

Kolekcija Calla Blanche rezervisana je za smele mlade koje svoju ličnost i karakter spajaju sa venčanicom i postaju jedno! Naglašen dekolte, korset i senzualna silueta naglašene ženstvenosti ostaviće vas bez daha.

 

KENNETH WINSTON

Više od trideset godina iskustva potpis Kenneth Winston na etiketi venčanica garantuje tradicionalni stil u novom, savremenom izdanju jednostavnih krojeva koji naglašavaju liniju ženskog tela – to je tajna mlade koja blista!

 

WHITE ONE

Ako ne volite kitnjaste modele sa previše detalja, kolekcija White One je prava za vas! Elegantne, jednostavne venčanice prepoznatljive po A-kroju u donjem delu i korsetu koji ističe struk i suptilno naglašava dekolte.

 

GIOVANNA ALESSANDRO

Sati izrade, najkvalitetniji materijali i posvećenost svakom detalju rezultat su veličanstvenih venčanica iz nove kolekcije Giovanna Alessandro o kojima sanjaju mlade širom sveta, a kada odaberu idealan kroj, san postaje stvarnost. Uverite se i same!

 

IRYNA KOTAPSKA

Za kraljevski luksuz i neodoljiv šik zaslužna je Iryna Kotapska kolekcija venčanica koje izgledaju raskošno kao iz bajke, zahvaljujući najfinijoj 3D čipki i princeza krojevima koji će vas već posle probe naterati da se osetite kao kraljica.

 

ANGELINA

Zato što volimo venčanice, kreirali smo posebnu kolekciju koja pokriva tradicionalne, smele, avangardne i boho zahteve naših mlada sa delikatnom dozom seksepila satkanog u svakoj haljini. Materijale smo prikupljali širom sveta i ručno stvorili svaku venčanicu iz kolekcije Angelina na koju smo posebno ponosni!

 

Vidimo se za vikend!

 

Vaša Odiva