ODIVA mlade u 2020.

Čestitamo našim mladama koje su tokom 2020. godine rekle svoje veliko da i održale svoje venčanje uprkos najneobičnijim uslovima do sada!

Veliko bravo za ODIVA mlade koje su 2020. godine bile hrabre i uporne i održale su svoje venčanje! Znamo da nije lako i da su neke od njih menjale datume, lokacije, skraćivale spisak gostiju, neke su se odrekle velikog venčanja i napravile slavlje u najintimnijem krugu… Znamo da nje bilo mnogo stresa, neizvesnosti, organizacije, a zatim reorganizacije, ali isto tako znamo da su bile srećne, nasmejane i vedre jer svom izabraniku govore čuveno da, a to je ono što je najvažnije!

Još jednom čestitamo na venčanjima i veoma vam se zahvaljujemo što nam šaljete fotografije sa venčanja koje s ponosom delimo sa svima. Svaka od vas ulepšala je ODIVA venčanicu koju je nosila baš koliko i ona nju i uvek se iznova oduševimo kada nam stignu vaše fotografije!

Zbog toga sa ponosom delimo neke od ODIVA mladi 2020. godine, a ceo album sa fotografijama svih ODIVA mlada možete pogledati OVDE.

Hvala na poverenju i čestitamo od srca svakoj od vas!