ODIVA heroine u veličanstvenim venčanicama

Naš doprinos svim heroinama – lekarkama i medicinskim radnicama koje se gotovo godinu dana hrabro bore protiv pandemije – jeste gratis najam venčanice iz Heroine kolekcije venčanica.

Saloni venčanica ODIVA su od marta 2020, kada je počela pandemija, želeli da iskažu svoju beskrajnu zahvalnost svim lekarkama, medicinskim sestrama i drugom medicinskom osoblju za sve napore koje i dan-danas polažu u borbi protiv koronavirusa.

Zbog toga smo rešili da naše hvala ne bude samo u zahvalnosti koju osećamo i rečima koje iskazujemo već i u gestu koji je najmanje što možemo da. Za sve heroine – lekarke i medicinske sestre koje se hrabro bore u vreme pandemije – naše hvala je poklon – GRATIS najam venčanica po vašem izboru iz naše posebne kolekcije Heroine posvećene vama.

Kada se sve ovo završi, želimo da sa osmehom nagradite sebe danom koji zaslužujete, od srca želimo da uživate u svakom trenutku tokom svog venčanja, a mi ćemo se postarati da vam iskažemo divljenje i zahvalnost za sve što ste učinili GRATIS najmom venčanice iz snova!

Drage heroine, zaslužile ste da uživate kada se sve ovo završi, ali i da se već sada obradujete i vratite osmeh na lice! Pozivamo vas da uživate u odabiru svoje savršene venčanice koju ćemo vam rado besplatno iznajmiti – jer heroine ništa manje ne zaslužuju!

Veoma smo ponosni što smo već uspeli da usrećimo neke od heroina, zato sa vama delimo neverovatne fotografije ovih hrabrih dama u svojim venčanicama iz snova!

Drage heroine, vama i svim vašim kolegama i koleginicama dubok naklon, večiti aplauz i VELIKO HVALA od salona venčanica ODIVA.