NOVO u Odiva salonima – veličanstvene Ricca Sposa venčanice

S nestrpljenjem smo čekali da stignu novi modeli venčanica s potpisom Ricca Sposa, jer na slikama, a još više uživo, izgledaju savršeno! Zavirite u nove modele koji su već u našim salonima!

Venčanice Ricca Sposa stekle su za samo pet godina postojanja veliku popularnost širom Evrope zahvaljujući posebnom pristupu na osnovu koga nastaje svaka kolekcija. A on glasi – svaka venčanica moran da bude moderna, ekskluzivna, kvalitetna i da ističe individualnost mlade koja je nosi.

 

Već kada prvi put ugledate bilo koju Ricca Sposa venčanicu iz nove kolekcije, vidi se da se ovo pravilo prožima u svakom modelu. Najkvalitetniji materijali, moderan dizajn i venčanice u kojima svaka mlada izgleda božanstveno, zavodljivo i jedinstveno! Predstavljamo vam najnovije modele Ricca Sposa koji vas već čekaju u salonima. Svaka od ovih venčanica je veličanstvena za sebe, a na vama je da se odlučite za svog favorita – da li je to model sa bogatom čipkom koji ističe obline, ili sa svetlucavim kristalima koji podiže nivo elegancije na maksimum, ili venčanica koja otkriva zavodljiva ramena. Uživajte u videima i fotografijama!