Da li ste propustili Pronovias Fashion Show WISH 2018?

Pronovias je krajem aprila predstavio svoju novu haute couture kolekciju Atelier Pronovias 2018, grandioznom revijom koja je zatvorila ovogodišnji Barcelona Bridal Week – najposećeniji sajam za kompanije koje su u sektoru industrije venčanja. Modna revija je održana u Nacionalnom Muzeju Umetnosti Katalonije (MNAC) pod kreativnim konceptom WISH.
I ove godine Pronovias tim je uspeo da iznenadi svoje goste; ove godine plaštom kreativnog koncepta dobrih zelja, koji je metaforično predstavljen magičnim pokretima vode, njenom fluidnošću i sjajem čime nam je Pronovias ukazao na činjenicu da su to karakteristike najnovije kolekcije koju smo te večeri imali priliku da vidimo. Reviju su kao i uvek do sada, izneli svetski top modeli, kao sto su Romee Strijd, Cindy Bruna, Bregje Heinen i Martha Hunt.

Frizure i make up bill su vrlo romantični i prirodni, različite frizure bile su ukrašene cvetno inspirativnim ukrasima za kosu.
Dok su se modeli pripremali za reviju, preko 2000 gostiju iz čitavog sveta žurilo je da zauzme svoja mesta i sa velikim nestrpljenjem su iščekivali da vide 44 modela koje je dizajnirao kreativni direktor Pronoviasa Herve Moreau.

Sama revija kao i kolekcija Atelier Pronovias 2018 su inspirisane vodom, njenim pokretima, talasima, odsjajima, kapljicama vode, čime je kroz kolekciju bila želja kreativnog direktora Pronoviasa da naglasi ženstvenost svake devojke koja ponese njegovu kreaciju.

Ono sto karakteriše novu kolekciju su potpuno inovativni dizajn detalja koje naglašava siluetu u najlepšem svetlu i čini haljine i šlepove mnogo lepršavijima.

Zvezda ove kolekcije je zapravo vez sa kristalima što zapravo mnogo govori o posvećenosti i umešnosti Atelier Pronovias tima da uvek dodje najbolje kombinacije materijala i ukrasa.
Svila, organdin, Mikado venčanicama volumen, dok muslin i soft sten ističu slikte mlade, naglašene Francuskom čipkom koja je zaštitni znak Atelier Pronovias venčanica.
Da li je neka od ovih venčanica zapravo haljina iz Vaših snova?

Potražite je u našim salonima krajem 2017 godine, a do tada pratite nas na društvenima mrežama kako biste saznali sve detalje o Kolekciji za 2018 čiji prvi deo kolekcije već uveliko krasi naše salone.

Pogledajte reviju ovde.