Venčanice sa dubokim elegantnim šlicom za odvažne mlade!

Da li ste spremne za posebnu kategoriju venčanica koja je rezervisana za odvažne mlade! Ovo su modeli koji su posebno zavodljivi i zbog kojih vrede svi sati provedeni u teretani i svaka vežba za izvajane noge!

Novi trend venčanica poslednjih godina ovladao je planetom, ali i našim salonima, jer sve više mlada traži upravo modele sa dubokim šlicom! Naime, nisu posredi kratki modeli venčanica koji otkrivaju noge do kolena ili mini modeli koji idu iznad kolena, već je reč o dugim modelima venčanica koji sa jedne strane imaju veoma dubok šlic koji otkriva jednu nogu, najčešće samo dok hodate! Ovi modeli, osim što imaju efekat iznenađenja prilikom koračanja, na veoma seksepilan način otkrivaju izvajane noge ili u ovom slučaju jednu nogu mlade baš kao što je to bio slučaj sa Andželinom Džoli kada je nosila crnu haljinu na crvenom tepihu.

Ovaj trend ne potiče od skoro, već godinama su dame na crvenom tepihu nosile duge, elegantne haljine sa dubokim šlicom. Ovakvi modeli najčešće su se nosili uz visoke, stileto potpetice, često uz otkrivena ramena, istaknute ogrlice, a tokom zimskih meseci i uz kratku bundu ili stolu od krzna. Danas, po ugledu na stari glamur, ovaj trend se ponovo vratio na velika vrata, pa tako različite modele venčanica od čipke, sa otkrivenim ramenima ili elegantnim aplikacijama krasi i duboki šlic!

Pogledajte neke od ODIVA Wedding Dresses modela venčanica sa dubokim, elegantnim šlicom koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i zakažite svoj termin probe kako biste se i sami uverili kako izgledaju ovi modeli dok hodate u njima.

Čekamo vas!