TOP lista venčanica za januar 2021.

Konačno je došla 2021. godina i vreme je za nov početak, pa započnite novu godinu odabirom venčanice iz snova i lepim željama!

Godina 2020. ostaće upamćena kao nijedna druga do sada, ali zato smo 2021. čekali u potpuno drugačijem raspoloženju nego ikada do sada. Neka sve što ne volimo ostane u prošloj godini, a novu počinjemo sa vedrim mislima, pozitivnim stavom i najlepšim željama. A jedan od načina da podignete svoje raspoloženje jeste da planirate svoje venčanje korak po korak jer imate dovoljno vremena, a naš predlog je da udovoljite najpre sebi i uživate u odabiru svoje venčanice. Neka sve crno ostane iza nas i započnimo novu godinu belom bojom, belom venčanicom koja će vama i nama vratiti osmeh na lice. Vreme je da mislimo na ljubav, venčanja, osmehe i izgovaranje da!

Zato zakoračite u naš svet venčanica, jer vas u ODIVA salonima čeka nekoliko stotina različitih modela venčanica i neka baš ona koja je stvorena za vas bude ona koju ćete poneti za utisak 2021. godine na slikama. Kao i svakog meseca, pravimo top listu modela venčanica koju izdvajamo iz naše ponude. Na vama je da odaberete svoje favorite i zakažete svoj termin probe. Vidimo se u našim salonima!