Princeza – najpopularniji kroj venčanica u svetu i kod nas!

Od malih nogu devojčice, a kasnije i devojke, sanjaju da budu princeze kada dođe dan njihovog venčanja, dok neke mlade jednostavno vole čuveni princeza kroj venčanica!

Princeza kroj ili princess venčanice su među najpopularnijim modelima venčanica širom sveta, ali i kod nas, i to ne samo sada, tako je već decenijama unazad. Ovaj model nikada ne izlazi iz mode i ne poznaje trendove jer je jednostavno uvek u moderan i u trendu i zato sa njim nikada ne možete pogrešiti. Mlade širom sveta birale su za sebe ove modele pre dvadeset, pedeset i stotinu godinu, jednako kao i danas. Ali ne brinite, današnje princeza venčanice urađene su od najkvalitetnijih savremenih materijala, sa modernim detaljima koji ne izgledaju nimalo retro, već bezvremeno, elegantno i luksuzno.

Ovaj model venčanica spaja tradiciju i savremen stil, zbog čega je idealan izbor kada vaša ličnost kao mlade odslikava ove vrednosti, poštujete tradiciju, ali ste savremena mlada. Ili jednostavno birate princeza venčanicu zato što vam se dopada ovaj model. Većini mlada zaista najbolje stoji ovaj kroj venčanice zato što ističe najuži deo ženskog tela – uzak struk i od struka se širi ka podu.

Pogledajte neke od princeza venčanica iz našeg salona, a zatim zakažite svoj termin probe ukoliko je neka od njih ona u kojoj ste zamislili da izgovarate svoje sudbonosno „da“. Ukoliko pak nije i želite da pogledate još neke princeza venčanice, na vama je da kažete da želite princeza kroj prilikom zakazivanja termina probe venčanice, a mi ćemo izdvojiti nekoliko venčanica koje odgovaraju vašim željama kako bismo pronašli onu pravu, stvorenu baš za vas.