NOVI krojevi venčanica za mlade sa stilom

Da li znate šta kažu novi trendovi kada je o venčanicama reč? Dve reči su ključne smernice – crveni tepih, glamur i najkvalitetniji materijal!

Od trenutka kada se Megan Markl pojavila u takozvanoj čistoj venčanici, čiji materijal je bez aplikacija, čipke i dodatnih dekorativnih elemenata, bilo je jasno da će ovaj trend vladati svetom narednih godina, a verovatno i decenija. I to se i dogovorilo. Dizajneri širom sveta u ateljeima ekskluzivnih brendova venčanica biraju najkvalitetnije, „čiste“ materijale za svoje nove luksuzne modele. Kako je materijal jednostavan, kroj mora biti izvanredan, nepogrešiv i upečatljiv! Pa tako nastaju modeli koji ističu figuru, formiraju skulpturalne forme ili podsećaju na luksuzne modele haljina sa crvenog tepiha, one iz starog Holivuda ili nekog kraljevstva!

Ono što je zajedničko za sve jeste visoka elegancija! Pred vama su Odiva modeli „čistih“ venčanica! Ukoliko ste se zaljubili već na prvi pogled, sve što treba jeste da kontaktirate sa nama i zakažete svoj termin probe kako biste se uverili kako izgledate u jednoj od ovih veličanstvenih venčanica!

Čekamo vas!