Naše usluge

Osmislite venčanicu iz svojih snova sa ODIVA kreativnim timom po Vašim željama i merama.


Neke mlade sanjaju o svojoj savršenoj venčanici od malih nogu, pa zamišljajući tu sliku od detinjstva već znaju svaki šav i detalj na toj posebnoj haljini. Iako ODIVA Wedding Dresses u svojoj bogatoj ponudi ima najrazličitije modele, nekada je jedini pravi model samo onaj koji je mlada zamislila. Zato smo okupili najbolji tim koji želje iz Vaših snova prenosi na papir, pa na materijal i onda na venčanicu! Mi dizajniramo zajedno sa Vama haljinu po Vašoj zamisli i Vašim merama jer svaka Vaša želja je naš novi zadatak.

Pratite korake do svoje haljine iz snova:

1. Pronađite inspiraciju

Pretpostavljamo da znate tačno kako biste želeli da izgleda venčanica iz Vaših snova, ali mi ne znamo i želimo da to što pre saznamo! Zato nam pokažite slične primere sa našeg sajta (link) ili inspiracije koje ste pronašli u magazinima za venčanja ili na internetu.

2. Zakažite Vaš termin za razgovor

Ovaj korak je jako važan. Možete sa nama kontaktirati putem našeg sajta, emaila, društvenih mreža ili telefonom i zakazati termin za razgovor sa našim kreativnim timom. Naše devojke čekaju da ih pozovete i odmah će vam reći šta treba da ponesete kako bismo što pre došli do Vaše venčanice iz snova.

3. Vreme je za kreativnu razmenu

Ponesite sa sobom sve inspiracije i budite slobodni da tokom razgovora sa našim kreativnim timom, koji čine dizajner i krojačice, kažete sve što želite. Tada ćemo zajedno probati da zamislimo kako treba tačno da izgleda Vaša venčanica. Da li će pratiti liniju tela ili se širiti od struka, da li će biti dekoltirana ili otvorenih leđa...

4. Odabir materijala

Kada smo tačno definisali kako treba da izgleda Vaša venčanica, vreme je da se dogovorimo oko materijala. Naša ponuda kvalitetnih materijala iz uvoza olakšava nam ovaj proces, pa se slobodno možete opredeliti za čipku, til, organdin, muslin... A onda dolazimo do detalja kao što su perle, kristali, dugmad – i tako dok svaki detalj ne odobrimo zajedno.

5. Prva proba

Nakon što smo sašili Vašu venčanicu, vreme je da je probate prvi put! To je poslednji korak između sna i jave, zato je jako važno da ponesete cipele koje ćete nositi na venčanju kako bismo poslednje sitnice kao što su tačna dužina i višak centimetara doveli do savršenstva.


Sada dodajte veo i detalje kojima ćete dodatno naglasiti model o kome ste dugo sanjali i spremni ste za oltar u venčanici koju ste sami kreirali za sebe. Preostalo je damo da uživate u svom velikom danu sa osmehom na licu.


Vaša ODIVA