Venčanice za mlade koje vole kraljevsku eleganciju

Postoje elegantne venčanice, ali i kraljevski elegantne – jednostavne, bezvremene i savršene, baš kao što su kraljice ili princeze birale, baš kao što su ova dva modela!

Kraljevska venčanja medijski prati ceo svet, a vaše venčanje prati ceo vaš svet, pa je ono jednako važno baš kao i kraljevsko! Zato je važno da odaberete venčanicu dostojnu kraljice jer ćete upravo to i biti – kraljica svog venčanja!

Drage dame, vi zaslužujete da se osećate posebno i najlepše na dan svog venčanja, zato birajte venčanicu koja laska vašoj silueti, ističe vašu lepotu i pokazuje vaš stil. Ako je vaš stil kraljevski elegantan, predlažemo vam dva modela koja ga upravo odslikavaju u venčanicama!

Minimalistička venčanica savršenog kroja ističe obline, otkriva ramena i senzualan struk, a zatim se elegantno šlepom spušta do poda u najkvalitetnijem materijalu. Idealna je za mlade koje su građene kao peščani sat.

Venčanica odiše elegancijom kako savršenim krojem koji laska ženstvenoj liniji tela, tako i šljokičastim aplikacijama na ramenima, a otkrivena leđa i dugačak šlep nikoga neće ostaviti ravnodušnim.