Venčanice koje naglašavaju ženstvenost

Često nas pitate za modele venčanica koje ističu ženstvenu figuru, zato smo iz nove kolekcije izdvojili dva modela čije je srednje ime ženstvenost!

Pažljivo slušamo želje i zahteve naših mlada, a ovih dana često nam dolaze buduće mlade koje traže venčanicu koja će naglasiti njihovu figuru i istaći ženstvenost uz decentnu dozu zavodljivosti. Naše je veliko zadovoljstvo kada sa osmehom na licu izađete jer ste pronašli baš onakvu venčanicu o kojoj ste sanjali. Naš moto od prvog dana jeste da je srećna, nasmejana i zadovoljna mlada lepa mlada! Na vaš zahtev o venčanicama koje naglašavaju obline i ističu ženstvenost imamo odgovor od nekoliko desetina modela ekskluzivnih svetskih brendova venčanica koje vas čekaju u Odiva Wedding Dresses salonima! Danas izdvajamo dva modela iz nove kolekcije za 2022. godinu koja odgovaraju ovom zahtevu. Za koju biste se od ove dve pre odlučili?

Angelina Pera je elegantna venčanica sirena kroja, izrađena od najfinijeg satena sa odvojivim šlepom. Njen korset ima srcoliki izrez i krase ga drapirani nabori koji prelaze na ruke ističući prelepu liniju celog dekoltea i ramena. Donji deo venčanice takođe je dekorisan drapiranim detaljima sa dubokim šlicem koji vizuelno izdužuje vašu siluetu. Odvojivi šlep, koji smo već napomenuli, asimetričnog je kroja, srednje dužine i zahvaljujući njemu ova venčanica dobija efekat holivudskog glamura.

Iako sličnog naziva, potpuno drugačija Angelina Peri venčanica je izrađena od čipke koja je bogato ukrašena perlicama i kristalima u prepoznatljivom sirena kroju. Korset ima blago naglašen srcoliki izrez i ukrašen je drapiranim detaljima koji se prenose na ruke i obavijaju ih naglašavajući liniju ramena i ruku. Drapirani detalji se nalaze i u predelu bokova i ističu siluetu na najlepši ženstven način koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Venčanica ima odvojivi šlep srednje dužine.