Venčanice koje čuvaju planetu

Pronovias Group, jedan od najvećih ekskluzivnih brendova venčanica, otišao je korak dalje! Prepoznatljive venčanice najvišeg kvaliteta i nestvarnih krojeva sada su napravljene po ekološkim standardima!

Nova vest koja odzvanja danima i širi se na svim društvenim mrežama, portalima i privatnim porukama stiže iz Pronoviasa. Naime, čuvena kompanija koja je već decenijama broj jedan kada je reč o najprestižnijim, najkvalitetnijim i najlepšim venčanicama, čiji smo zvanični distributeri za Srbiju, napravila je svoju prvu ekološku kolekciju venčanica.

Prenosimo vam njihovo pismo:

“Naša priča o ljubavi do planete”

Ljubav nam dolazi na mnogo načina. U kompaniji Pronovias svoju ljubav prema planeti delimo sa #WeDoEco. Ovaj korak smo napravili kako bismo preuzeli svoj deo odgovornosti i kako bismo svet učinili srećnijim mestom za život tako što mladama dajemo mogućnost da izaberu svoje venčanice iz snova – koje su istovremeno i održive!
Naša je velika posvećenost da pronađemo rešenja koja smanjuju negativan uticaj na planetu. Zato smo odlučili da napravimo jednako lepe, ekološke venčanice. Ova posebna #WeDoEco kolekcija venčanica dodiruje sve u životnom ciklusu stvaranja vaše haljine iz snova, od dizajna i izrade, pa sve do isporuke. To je krug ljubavi u koji vas pozivamo da uđete. To je beskrajna ljubavna priča čiji deo može biti svaka od vas. #WeDoEco jer smo posvećeni tome da svet učinimo ne samo održivijim mestom za život već i srećnijim“, naveli su iz kompanije Pronovias Group.

Ova prva ekološka kolekcija nastala je sa ciljem da utiče i na druge proizvođače modne industrije kako bi i oni krenuli istim stopama. A sve počinje od održivih materijala koji se pažljivo biraju pre nego što se počne sa izradom venčanica. Ova kolekcija dizajnirana je u Barseloni i u potpunosti je izrađena u studijima i radionicama u Španiji. Pakovanje za transport venčanica je od recikliranog papira, kartona i pamučnih futrola za venčanice takođe izrađene od organskog pamuka.

Ako se pitate kako izgleda kolekcija i same venčanice, uživajte u fotografijama pred vama jer svaka od venčanica koju vidite izrađena je od luksuznih ekoloških materijala ili predivne reciklirane čipke…. a sve sa ciljem da planeta i buduće mlade budu jednako zadovoljne.