Venčanice koje ćete želeti da nosite i posle venčanja

Pripremili smo nekoliko venčanica koje ćete voleti na dan venčanja toliko da ćete poželeti da ih nosite i nakon venčanja ćim se ukaže prilika koja ih je dostojna, a malo je reći da su idealne za crveni tepih!

Nova kolekcija venčanica 2022. koja je stigla u ODIVA Wedding Dresses salone ostavlja nas bez daha! Novi modeli odišu filmskim glamurom, pa ih možete zamisliti na damama sa crvenog tepiha, zato ne čudi želja naših dragih mlada da ih i nakon venčanja ponesu kada se ukaže neka prilika dostojna ovih venčanica!

Danas za vas izdvajamo nekoliko modela venčanica od čak nekoliko stotina ekskluzivnih krojeva koje potpisuju poznati svetski brendovi venčanica. Pred vama su Pronovis modeli iz nove kolekcije za 2022. godinu, a koji naglašavaju ženstvenost, visoku eleganciju i odslikavaju vaš stil u pažljivo osmišljenim detaljima. Primer je valovit ornament na asimetričnoj venčanici koja otkiva jedno rame ili srcoliki izrez koji ističe dekolte, pa sve do čipke uobličene u boho stil koji se provlači u novoj, elegantnoj formi.

Na vama je da odaberete onu koja vam je odmah zapala za oko i sami se uverite na probi venčanice koja najviše odgovara liniji vašeg tela, ali i karaktera. Jer ne zaboravite – venčanica je izuzetno važan deo svake mlade. Ona je tu da istakne njenu lepotu, ali i da naglasi njen karakter, zato vas pozivamo da zajedno zaplovimo procesom odabira venčanice koji ćete pamtiti do kraja života. Mi smo tu da uživate svakom trenutku, od inspiracije, preko probe, pa sve do izbora one prave venčanice koja će krasiti vaše fotografije sa venčanja!

Zakažite svoj termin probe, čekamo vas sa nestrpljenjem!