Venčanica koja ostavlja utisak

Ako želite čuveni vau efekat koji nastaje istog momenta kada vi, kao mlada, izađete prvi put ispred svoje jače polovine i gostiju – imamo pravu venčanicu za vas!

Naš kreativni tim nikada ne gubi inspiraciju kada su venčanice u pitanju, zato svakog dana razmišljamo, zamišljamo i stvaramo nove modele od najkvalitetnijih materijala u kojima će mlade biti jedinstvene. Naša kolekcija Angelina bogata je modelima koji su inspirisani vama, drage naše mlade, a svaka od venčanica stvorena je s velikom ljubavlju baš za vas.

S velikim zadovoljstvom vam predstavljamo našu novu Anastazya venčanicu! Reč je o raskošnoj venčanici princeza kroja, izrađenoj od mikada. Raskošna suknja je elegantno drapirana s ciljem da dodatno naglasi šlic koji zavodljivo otkriva desnu nogu dok koračate. Korset je takođe drapiran, srcolikog izreza, s naglašenim vrhovima.

Želimo da se osećate posebno i veličanstveno na dan svog venčanja, ali i da ostavite utisak visoke elegancije koji se pamti dugo nakon toga! S tim na umu stvarali smo venčanicu Anastazya. Na vama je samo da zakažete svoj termin probe i uverite se i sami kako uživo izgleda buduća mlada koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!