Venčanica kao iz bajke

Za mlade koje vole visoku modu, ekskluzivan dizajn i jedinstvene krojeve koji su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, nova venčanica kao iz bajke Atelier Pronovias stigla je u naš salon i spremna je za probu!

Ukoliko želite da izgledate kao filmska diva s crvenog tepiha, dok istovremeno spajate visoku modu i maksimalnu eleganciju, potrebna vam je venčanica kao iz bajke! Možda bajke nisu istinite, ali ova venčanica jeste i dolazi nam iz ekskluzivnog Atelier Pronoviasa, a nosi naziv Francis. Izrađena od najkvalitetnijih materijala koji su pažljivo birani kako bi nastalo pravo malo remek-delo skrojeno u venčanicu koja ostavlja bez daha! Princeza kroj naglašava ženstven struk i pada do poda u pliseu koji oblikuju svila i saten, dok floralni asimetrični detalji i V izrez diskretnog dekoltea naglašavaju ženstvenu siluetu kao nikada dosad!

Ljubav na prvi pogled nastala je već nakon prve fotografije koju nam je poslao dizajnerski tim svetskog ekskluzivnog brenda Atelier Pronovias, ali sada kada je u salonima ODIVA vidimo uživo, ostajemo bez reči koje mogu da opišu jedinstvenost ovog modela. Da se tu priča ne završava znamo nakon što smo videli kako se ovaj model elegantno kreće sa mladom koja je nosi i izgovara svoje sudbonosno da na dan svog venčanja!

 

Uživajte u fotografijama pred vama i zakažite svoj termin probe venčanice koja svaku devojku i ženu transformiše u mladu uz bajke!