Venčanica dostojna kraljevske elegancije

Kada bi se Megan Markl ili princeza Kejt danas udavale, verujemo da bi baš ova venčanica iz nove Pronovis kolekcije ušla u najuži izbor ili bila baš ona koju bi ponele za venčanje! Razlog je u kraljevskoj eleganciji koju nosi ova venčanica!

Kada je reč o kraljevskom stilu, danas važi pravilo – visoka elegancija u savršenom kroju koji svojim bezvremenim stilom ostaje zapamćen i nakon venčanja. Dame kraljevske porodice pokazale su nam da je raskoš upravo u besprekornom stilu, a ne u ceni i zbog toga su izuzetan dizajn pozicionirali na najviše mesto. Ukoliko se ugledate na dame od stila i tragate za savršenom venčanicom koja beskompromisno odiše elegancijom na najvišem nivou, imamo onu pravu!

Najnoviji model iz kolekcije za 2022. godinu sa potpisom čuvenog, ekskluzivnog brenda venčanica Pronovias upravo je stigao u naše salone. Model u koji smo zaljubljeni od prvog trenutka nosi naziv Antilope!

Antilope je posebna venčanica sirena kroja i deo je specijalne We Do Eco Pronovias kolekcije, budući da je izrađena od najfinijeg eko-krepa. Dekolte je naglašen geometrijskim izrezom koji prelazi u duboki V-izrez, čime je ženstvenost naglašena na delikatan način. Dugi rukavi pažljivo su naborani, čime se dodatno ističu ramena, a zahvaljujući njima struk izgleda još uže, pa ženstvena linija dobija novu dimenziju zavodljivosti. Otvor na leđima sa predivnim geometrijskim izrezom ostavlja bez daha! Antilope venčanica ima šlep srednje dužine, kao i odvojivi šlep za dodatnu dozu elegancije, a u kojoj se svaka mlada oseća kao kraljica svog venčanja!

Znamo da slike govore više od reči, zato vas ostavljamo da uživate u galeriji pred vama i pozivamo vas da zakažete svoj termin probe kako biste se uverili kako uživo izgleda ova venčanica iz snova koja potpisuje Pronovias!