Veličanstvene venčanice od čipke za elegantne mlade

Kada nas mlade pitaju koji model venčanice mogu da prenose sa generacije na generaciju, svojim ćerkama i možda unukama kasnije, iako postoji nekoliko odgovora, najtačniji je – venčanica od čipke!

Ukoliko ste vi jedna od onih devojaka ili žena koje žele na dan svog venčanja da izgledaju tako da se ne zna godina kada je fotografija nastala, jer stil venčanice zaobilazi trendove koji su karakteristični za godine i decenije, onda je čipkana venčanica najbolji izbor!

Ako pogledate unazad, sve bezvremene venčanice poznatih dama bile su upravo o čipke. Čipka se jeste menjala iz godine u godinu, poslednjih decenija i danas, zahvaljujući modernim tehnologijama, ona je remek-delo od materijala. A kada ovaj materijal pretvori u kroj venčanice o kojoj sanjate od malih nogu, onda ste pronašli svoju venčanicu iz snova! Ovo su venčanice koje se prenose na naredne generacije ili ostaju zabeležene na fotografijama kao najlepši primeri budućim mladama!

Odiva Wedding Dresses saloni sa velikom pažnjom prave izbor najlepših venčanica najvećih svetski poznatih brendova čiji ekskluzivitet garantuje kvalitet materijala i neponovljiv kroj.

Pred vama je najuži izbor venčanica sa čipkom iz naših salona, a na lutkama u našim radnjama i vešalicama čeka vas još nekoliko stotina čipkanih modela među kojima je i ona prava – vaša! Zakažite svoj termin probe i upoznajte svoju venčanicu iz snova – od čipke!