TRI savršene venčanice za jesenje venčanje

Ukoliko ste odlučili da zlatno godišnje doba bude vaše vreme za venčanje, predlažemo vam tri savršene Atelier Pronovias venčanice u kojima će svaka mlada blistati!

Mnogi mladenci biraju jesenje mesece za svoje venčanje, što nimalo ne čudi jer su tada prestale vrućine i počelo je zlatno godišnje doba, vreme kome priroda daje poseban, zlatan ton vašim fotografijama u pozadini. Još jedna prednost jeste u tome što mlade mogu da odaberu venčanicu kakvu žele bez razmišljanja da li će im biti previše toplo ili hladno. Nekoliko stotina različitih modela svetski renomiranih proizvođača venčanica čekaju vas u ODIVA salonima, a među njima se krije ona vaša!

Znamo da nekada veliki izbor može da oteža našim mladama potragu za onom pravom venčanicom, zato smo odlučili da suzimo izbor i predložimo vam top tri venčanice za jesenje venčanje ekskluzivnog brenda Atelier Pronovis! Ova tri različita modela odišu sofisticiranošću i elegancijom koja naglašava prirodnu lepotu mlada koje ih nose. Na vama je da se zamislite u nekom od njih i zakažete svoj termin probe, a mi ćemo, osim odabranog modela, obezbediti i nekoliko sličnih kako bismo zajedno došli do venčanice koja je stvorena baš za vas!

 

Cecilia je venčanica A-kroja, sa dekolteom V-izreza i otvorenim leđima. I donji i gornji deo izrađen je od guste čipke po kojoj su ručno izvezeni sitni svetlucavi biserčići. Ima dug šlep.

 

Hechizo je venčanica sirena kroja, sa top srcolikim dekolteom i otvorenim leđima. Cela je ručno izvezena svetlucavim perlicama u obliku cvetova. Ima bretele koje padaju na ramena takođe u obliku cvetova. Vrlo je specifična i jedinstvena i odaje utisak glamura.

 

Rua je venčanica sirena kroja sa zatvorenim dekolteom i illusion izrezom na leđima. Prednji deo venčanice izrađen je od finog elegantnog krepa, dok je ceo zadnji deo venčanice ukrašen krupnom bogatom čipkom, koja joj daje poseban romantični izgled. Ima dug šlep.