Trendovi za prolećno venčanje

Zima ima svojih čari isto koliko i leto, ali proleće je, kako i mladenci kažu, savršeno doba za venčanje, a evo šta sve od trendova možete da primenite ukoliko ćete se venčati u narednih nekoliko meseci

U moru raznih trendova za dekoraciju, odabir pozivnica, muzike i svega što čini jedno venčanje, oni najlepši rezervisani su za prolećnu sezonu, pratite našu listu i uverite se i sami zašto:

Više je više

Sezona cvetanja, lepršavih mirisa i neverovatnih boja je baš sada, u aprilu i maju. Naravno, govorimo o cveću. Iskoristite tu prednost i dodajte što više cveća na stolove. Vaši gosti će vam biti zahvalni.

Vreme je da se izađe napolje.

Baš tako! Prednost prolećnog, ali i letnjeg venčanja jeste što niste obavezani da svoje slavlje održite unutra, već se možete opredeliti za park, obalu reke, dvorište ili livadu. Da li ste razmišljali venčanju na otvorenom?

Voćna varijanta

Kada je reč o odabiru torte, trendovi nalažu da kalorične, teške čokoladne torte ostavite za zimske mesece, a da se tokom prolećnih meseci opredelite za nešto laganije, kremaste voćne opcije. Na vama je da odaberete jagode, miks crvenog ili šumskog voća ili banane i kivi. Za inspiraciju predlažemo da pogledate našu galeriju najlepših torti za venčanja ovde.

Pokažite malo kože

Kako modni trenovi nalažu, ali i vremenska prognoza, možete bez brige da odaberete venčanicu koja otkriva neke delove tela, na vama je da odaberete model koji se poigrava različitim otvorom na leđima ili pak želite da skrenete pažnju na ramena, ruke ili noge, pa birate kratku venčanicu.

Prirodna lepota

Što se sektora lepote tiče, parola glasi – prirodno! Stručnjaci iz ovih oblasti predlažu da za prolećno venčanje birate opuštenije varijante frizura kao što su neobavezna punđa ili razbarušeni talasi. Što se šminke tiče, savršen ten, naglašene trepavice i minimum rumenila istaći će vašu prirodnu lepotu.