TOP LISTA VENČANICA ZA FEBRUAR 2020.

Ova godina biće najbolja do sada, zato što se ove godine baš VI udajete! Da li ste spremne da kažete DA 2020. godini? Da li ste spremne da kažete DA svojoj novoj venčanici? Proverite da li je baš ona na našoj februarskoj top listi!

 

Dobre navike ne treba menjati, zato nećemo to činiti, budući da je mesečna top lista venčanica mnogima od vas pomogla da dođu do svoje venčanice iz snova, a zatim ih je i odvela do oltara. Ispratili smo mnoge mlade tokom prošle godine i nebrojeno mnogo osmeha zadovoljstva tokom proba venčanica u ODIVA Wedding Dreeses zabeležili u riznicu momenata koje ćemo pamtiti. Sada je došlo vaših pet minuta! S obzirom na to da se nalazite na našem sajtu, baš na ovom tekstu, čestitamo vam od srca! To znači da ove godine stajete na ludi kamen i da je mlada vaše srednje ime, bar dok ne preuzmete drugo ili pak ne zadržite svoje prezime, izbor je na vama. Važno je da vas do tada čeka najslađi i najlepši zadatak u kome ćete maksimalno uživati, a zove se – potraga za venčanicom! Pa da počnemo!

 

Korak 1: Dok prelazite našu top listu, pre nastavka teksta, predlažemo da pustite muzičku podlogu. Neka vas inspiriše Beyonce sa svojim venčanicama u spotu, a pesma odmah uvede u raspoloženje za venčanje:

 

Korak 2: Prođite našu februarsku TOP listu venčanica koje ovog meseca posebno izdvajamo iz ponude od nekoliko stotina modela.

 

Korak 3: Sačuvajte omiljenu fotografiju venčanice koja vam se najviše dopala!

 

Korak 4: Zakažite svoj termin probe venčanice i ponesite fotografiju sa sobom na telefonu, tabletu, laptopu, ili pak odštampanu.

 

Korak 5: Mi ćemo izdvojiti modele slične onom koji ste sačuvali kako biste probali svaku venčanicu dok zajedno ne dođemo do one za koju odmah znate da je ona PRAVA!

 

Korak 6: Postaraćemo se da vam svaki šav stoji kao da je venčanica krojena po vašoj meri. Na vama je da uživate u daljoj organizaciji venčanja, da osmislite šminku i frizuru, kao i destinaciju za medeni mesec, a brigu o venčanici prepustite nama. Postaraćemo se da vaša venčanica bude baš onakva o kakvoj ste sanjali od detinjstva!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Februarska TOP lista je pred vama, uživajte, buduće mlade!