TOP 3 destinacije za medeni mesec

Da li ste već odabrali svoju idealnu destinaciju za medeni mesec? Pripremili smo tri najlepša mesta koja nisu ostavila ravnodušnim nijedne mladence.

Ako mislite da je venčanje sa svim stavkama najvažnija stvar kada ulazite u brak, onda vam skrećemo pažnju na još jednu jednako važnu kategoriju – medeni mesec! Naime, početak života udvoje nikako ne smete zapostaviti, pa zato pažljivo treba da odaberete posebno mesto gde ćete se tokom putovanja odmoriti od venčanja i gostiju i posvetiti jedno drugom. Ovo su nepogrešiva mesta za medeni mesec:

Maldivi

Za Maldive se zaista ne kaže bez razloga da su raj na zemlji. Kada na Googleu ukucate Maldivi i pogledate slike sa ovog neverovatnog mesta, nema potrebe da čitate dalje, odmah ćete poželeti da kupite kartu, što potpuno razumemo. Nestvarne plaže, bujna vegetacija i ronjenje kao opcija samo su neki od razloga zašto posle venčanja treba odabrati baš ovo mesto za nezaboravni medeni mesec.

Sejšeli

Ne samo da Sejšeli garantuju opuštanje i nepregledne plaže već nude i gastronomsku ponudu kojoj nećete odoleti. Ono što je još primamljivije od toga jesu hoteli koji se nalaze na najlepšim plažama na svetu, a uz to većina daje popust za mladence, pa predlažemo da to dodate na listu prednosti ovog letovališta.

Mali

Ukoliko volite egzotiku, Bali je pravi izbor za vas. Rajske plaže, neobična jela i fascinantni hramovi samo su neke od stvari koje nudi Bali. Možete uzeti vodiča ili skuter za obilazak ovog neverovatnog ostrva. Masaža na plaži je dodatni plus!